Cancan ultimă oră

După 12 ani, Flick pleacă de la Radio Zu! Domnul Rimă și-a anunțat demisia în direct

Publicat: 18 sept. 2021
Domnul Flick
Sebastian Andrei Filcea, pe numele lui adevărat, a anunțat că pleacă de la Radio ZU, unde a lucrat timp de 12 ani

După 12 ani, Flick pleacă de la Radio ZU! Domnul Rimă și-a anunțat demisia în direct, printr-o poezie.

Sebastian Andrei Filcea, pe numele lui adevărat, a anunțat că pleacă de la Radio ZU, unde a lucrat timp de 12 ani. Iniţial, el a fost copywriter pentru matinalul postului – Morning ZU, cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Iar apoi, timp de zece ani, Flick a făcut echipă cu Răzvan Popescu, după-amiaza, de la 16.00 la 19.00. În perioadele de extra-sezon, vara, cei doi prezentau matinalul Radio ZU.

Fostul său coleg i-a urat toate cele bune și le-a dezvăluit ascultătorilor că el va rămâne pe aceeași frecvență.

”Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanți. 10 ani productivi. Îi urez mult succes lui Flick, iar pe ascultători îi aștept în continuare pe toate frecvențele Radio ZU, așa cum i-am obișnuit deja, luni – joi, de la 16.00 – 18.00, și vinerea până la 19.00. Dezbatem teme de actualitate, ascultăm hituri, ne jucăm și, mai presus de toate, ne distrăm!”, a declarat Răzvan Popescu.

Flick și-a dat demisia printr-o poezie

În stilu-i caracteristic, Flick și-a dat demisia printr-o poezie compusă de el însuși:

”Azi vor fi strângeri de mână/ Fiindcă nu doar vineri este./ E-un final de săptămână/ Și final într-o poveste./ Doisprezece ani, aproape,/ Am trăit cea mai frumoasă/ Și mai cool dintre etape./ Radio ZU mi-a fost «acasă»”, e o mică parte din compoziția lui Flick.

Comentarii
Adauga un comentariu