Stiri medicale

Acest bărbat avea o durere groaznică de stomac: iar medicii au reusit dupa 18 ani să afle cauza ciudata

Publicat: 13 aug. 2020

După ani de dureri severe de stomac, medicii au făcut o descoperire șocantă! Ma Vat Nhat a avut un grav accident de circulație în 1998 și a suferit intervenții chirurgicale majore. Ma Vat are acum 54 de ani și nu a avut probleme de ani de zile după operațiile efectuate, până când, brusc, a inceput sa aiba dureri severe de stomac.

Dureri cumplite de stomac

Ma Vat a luat calmante de durere și alte medicamente, cu toate acestea, nimic nu părea să il ajute; situatia lui s-a agravat. Medicii s-au confruntat cu un mister, nimeni nu știa ce provoca durerea teribilă. Ma Vat a fost implicat apoi într-un alt accident de circulație și a fost nevoie sa stea din nou internat in spital. Medicii i-au facut radiografii și au făcut o descoperire șocantă.

Obiectul din abdomen

Un obiect ascuțit era clar vizibil în fotografii. O pereche de foarfece chirurgicale se aflau în cavitatea abdominală de 18 ani, iar organele se asezasera în jurul obiectului. Specialiștii au avut nevoie de mai mult de trei ore pentru a scoate foarfecele. Potrivit trucs-et-astuces.com, Ministerul Sănătății din Vietnam a somat spitalul să afle cine a fost responsabil pentru greșeala majoră. Directorul spitalului în cauză a spus că va fi dificil, întrucât înregistrările pacienților nu sunt păstrate de obicei mai mult de 15 ani.

Adauga un comentariu