Titlurile zilei

După bătaia de la sala de fitness „Body Line” au început amenințările! „Sună la recepția sălii și amenință, zic să nu ne punem cu arabii că o să fie rău” – FOTO/VIDEO

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 29 Comentarii
După bătaia de la sala de fitness Body Line au început amenințările Sună la recepția sălii și amenință zic să nu ne punem cu arabii că o să fie rău - FOTOVIDEO
Prietenii bătăușului de origine arabă amenință angajații

După bătaia de la sala „Body Line” din cartierul Alexandru cel Bun, unde doi băieți şi-au împărţit pumni şi picioare ca într-un ring de box, din cauza unei fete, noi intrigi și-au făcut loc. Se pare că personalul a fost amenințat telefonic de cunoștințele bătăușului de origine arabă

Doi bărbați s-au luat la bătaie din cauza unei femei, în urmă cu câteva zile. Se pare că iubita unui arab ce frecventa deseori sala a devenit motiv de discordie între acesta și un alt tânăr, cu care cuplul împărțea spațiul. Conflictul a început brusc. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum cei doi trec unul pe lângă altul şi din senin încep să se lovească.

Tânărul de origine arabă este cel care îl lovește pe român în nenumărate rânduri. Din informațiile furnizate de o angajată pentru reporterii BZI, ieșeanul care a încasat bătaie a ajuns în spital. În plus, acesta ar fi angajat al Serviciului Român de Informații (SRI). Acum, angajații de la „Body Line” au declarat că primesc apeluri de la arabi, în care sunt certați și amenințați de aceștia că nimeni nu se pune cu arabii.

Prietenii bătăușului de origine arabă amenință angajații

La scurt timp după ce un arab și un român, angajat al SRI, s-au luat la bătaie într-o sală de sport din Iași, noi detalii ies la iveală.

Personalul de la „Body Line” a precizat faptul că telefonul recepției sună neîncetat de două zile, amicii arabului fiind de vină. Bărbații ar contacta telefonic angajatele de la sală pentru a le amenința.

„De ieri sună la recepția sălii și amenință, zic să nu ne punem cu arabii că o să fie rău. Nu știm care e nemulțumirea lor, nu există o explicație. Fetele de la recepție nici nu apucă să spună ceva că li se închide telefonul în nas. Își spun discursul și gata.

Până acum am primit cam patru apeluri de la ei, de pe patru numere diferite. Noi ne-am făcut doar datoria, în rest nu mai știm ce se întâmplă cu ei, am lăsat lucrurile să decurgă normal, dar ei insistă”, a declarat Cristina Irimiea, angajată a sălii de fitness.

Bătaie ca într-un ring de box la o sală de fitness

Amintim că o bătaie cruntă a avut loc într-o sală de fitness din Iași, pe data de 19 noiembrie. Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare din cauza unei fete. Cei doi s-au ales cu dosare penale. Scandalul ar fi pornit de la o neînțelegere între cei doi, care s-ar fi certat pentru o fată. Tinerii au fost despărțiți, în cele din urmă, de zeci de persoane care se aflau în sală la acel moment.

Potrivit reprezentanților sălii de fitness, conflictul a pornit între un cetățean arab și un alt bărbat, care se pare că ar fi un angajat al SRI.

„Bătaia a pornit de la o fată. Veneau constant la sală, dar până acum nu am avut probleme cu niciunul dintre ei. Fata ar fi fost prietena arabului și cumva românul s-a băgat peste, din ce am auzit.

Unul se antrena într-un colț de sală, celălalt în alt colț, iar la un moment dat s-au întâlnit la mijloc și s-au lovit unul de celălalt, cu umărul, iar asta a fost de ajuns ca să înceapă scandalul. Din ce am aflat, angajatul de la SRI este în spital pentru că s-a lovit cel mai mult, căzând, la un moment dat”, a adăugat Cristina Irimiea.

Comentarii
  • Românii sunt idioți. Babuinii ăștia trebuie adunați undeva toți, legați, bătuți și urcați în avion , trimiși în pizda mamei lor de unde au venit. Nici un țap cu fustă și nici o îmbrobodită sa nu mai rămână în Romania și în Europa.

  • Unde s-a ajuns pentru un prost care s-a dat la femeia arabului, câtă minte să aibă SRI-stul ăla că nu și-o va lua? Stai naibii în banca ta dacă ești dobitoc!

  • Cine sunt araboi? Faci amenințări riști închisoare. Nu le convine sa meargă în desert și sa o ia în dos de la măgari pina le iese gazele pe nas.

  • Îți dai seama :)))))))) își fac arabii brigada :)))))))
    Sa ii comunice careva tânărului ca au fost alții înaintea lui și n au sfârșit bine, chiar acum câțiva ani unu pe la super a fost trimis la Allah, aici e greu rapanosilor, aici nu e Franța sau belgia. Aici nu va merge, ori sunteți cuminți ori ajungeți între patru scânduri înapoi în tarile voastre.

  • Nu va este rusine sa postati in continuare informatii false….Cristina Irimiea cum poti afirma sa baiatul roman este in spital …in urma altercatie nu el a avut nevoie de ingrijiri medicale …of cand o sa vina nota de plata pt voi jurnalistiii???

  • De ce nimeni nu se intreaba cine l-a sustinut pe Bolohan ? Poate avea omul o renta de achitat pentru aceaste functii. Ca de capabil nici nu se pune vorba. Un sforar si un afemeiat notoriu.

  • Dacă bătutul nu era angajat al S.R.I. se mai făcea așa un tam tam mare !?
    Lăsați-ma fraților cu mizerii d’aste , eu alerg toată ziua să pun o pâine pe masă copiilor mei și seara sunt rupt , nu mă interesează toate pocnitorile și toți onaniști care sunt plini de energie că toată ziua o bat în cap .

  • Să se sesizeze Poliţia. Au numerele lor, sunt uşor de depistat.
    Ameninţi? Vii la secţie şi dai cu subsemnatul. Măcar să-i aibă în vizor pe cei care îndrăznesc să ameninţe.
    Azi arabii aruncă o vorbă, mâine o să le arunce cu Molotovul sau vreo bombă improvizată. Nu trebuie tratat superficial incidentul cu javrele astea de arabi.
    Să se sesizeze Poliţia!

  • au ajuns arabii sa ne ameninte la noi acasa….sa ma pis pe voi,nemancati ai lui allah…daca se ridica romanii,numai cu suturi in cur ajungeti la voi acasa….

  • Deci arabul loveste primul si, mai mult, tot arabul si prietenii sai ameninţă firma respectivă… Bai, voi sunteti normali la cap? Unde este POLITIA, SRI-ul?
    De ce nu il anchetează pe viitorul terorist si prietenii sai???

  • S-a umplut centrul Iasiului – Independentei şi stradelele din jurul UMF, Tg Cucu şi Podul de Fier, strazile din jurul Palas – de arabi tupeişti şi agresivi.
    Înţeleg că unii şi-au făcut firme in ROmania si si-au adus neamurile cu complicitatea serviciilor secrete româneşti, corupte până în măduva oaselor, dar deja sunt mult prea multi si foarte agresivi si nesimtiti, nu respecta legea, bunul simt, orele de liniste ale blocurilor in care locuiesc. De ce nu se ia nici o măsură?

  • Expulzare din tara ! Asta trebuie, daca nu o sa creda ca fac ce vor cu noi. Fie respecta regulile si se supun legilor, fie afara. Are balta peste, e plin orientul de arabi cu bani si care sa fac medicina fara figuri si sa ne strseze. Astia cu figuri OUT !

  • Ce viteji sunteti voi.. o sa vina arabii asa cum au venit si tiganii si se inmultesc pe zi ce trece. Cine sa-i puna la punct? Astia pensati cu glezne goale?

  • Ieseni LASI vin aia de va f.t femeile …toti kkt astia de arabi sunt ori molestatori ori fanatici sexuali …uitati-va cum isi imbraca femeile lor din cauza ca ei nici macar in frate nu au incredere cand vine vb de femei :)) doar ochii se vad ..in altele cazuri nici ochii nu se vad …..in mm de babuini veniti la Iasi cu tot felul de impresii ca iesianu e prost si va permite ….daca te duci in club ei se dau la toate femeile sau asteapta pana la sfarsit sa prinda si ei un Puiut BEEEAT maxim sa f.ta si ei ceva …..chiar are tupeu araboiul ala din video si are pt ca are de a face cu prosti si fricosi IESENI ….DE NU MA DUC LA MAGAZIN SI CUMPAR UN BUT DE PORC SA II BAT NUMAI IN CAP CU EL :))

  • Sa cheme pe corduneni sa le dea salata :)))) si dupa sa pateasca sala taxa de protectie sa aiba baietii ce manca la restaurant sa faca tiktok-uri

  • Problema aici e ca unor domnisoare de origine romana le place nespus de mult cuculetze de origine araba, ceea ce genereaza conflicte cu mandrii posesori de cuculetze de origine romana.

  • Problema aici e ca unor domnisoare de origine romana le place nespus de mult cuculetze de origine araba, ceea ce genereaza conflicte cu mandrii posesori de cuculetze de origine romana..

Adauga un comentariu