Cancan ultimă oră

După ce a divorțat de Daminuță, Iasmina Halas se mărită din nou. Iată cine este bărbatul care îi este alături frumoasei blondine

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Iasmina Halas radiază de fericire și are și motive întemeiate. Bărbatul pe care-l iubește în mare secret a cerut-ă de soție, iar ea nu a putut să îi spune decât un mare ”DA”. De ceva timp a răsărit soarele și pe strada Iasminei Halas! Blonda nu a prea avut noroc în dragoste de-a lungul timpului, ba chiar a pierdut și o sarcină, dar acum este pregătită să fie din nou fericită.

Blonda iubește de ceva timp așa cum, spune ea, nu a mai făcut-o niciodată, iar acum a făcut și pasul cel mare.

Iasmina Halas s-a logodit cu bărbatul pe care-l iubește în secret

După ce și-a pus fanii pe jar, căci nu vrea deloc să spună public cine este bărbatul care i-a furat iremediabil inima, dar și după ce a publicat un test de sarcină, fără să spună dacă este sau nu însărcinată, acum celebra blondă și-a împărtășit bucuria cu toți admiratorii de pe Instagram.

Întrebată de un admirator sau o admiratoare dacă și-ar dori să formeze o familie cu bărbatul alături de care trăiește acum, fără să mai stea pe gânduri, Iasmina a publicat o fotografie cu inelul de logodnă, ținând să menționeze că deja acest lucru se întâmplă.

”Consider că deja suntem o familie. Acum nu mai există incertitudini”, a scris Iasmina Halas în dreptul fotografiei în care iubitul îi ține mâna în palma sa, iar inelul este ”vedeta”.

Ei bine, pentru că acum nu mai există niciun dubiu legat de viitorul amoros al blondinei, un alt fan a dorit să știe dacă și părinții ei îl plac pe misteriosul bărbat la fel de mult cum o face ea. Și nu marea ne-a fost mirarea să înțelegem că masculul este atât de perfect încât oricine l-ar plăcea, nu doar ea și familiei ei.

”Categoric! Cine nu îl place pe iubitul meu?”, a mai adăugat blonda.

Și, dacă până acum vedeta a preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor,acum când totul este limpede, Iasmina Halas le-a promis celor care îi urmăresc activitatea din mediul online că, în curând, va publica o mulțime de poze cu omul care i-a făcut inima să bată mai tare.

”Urmează să postez, fiți pe fază. Urmează o avalanșă de poze cu noi doi. Avem un milion de poze frumoase”, a mai spus cea mai fericită femeie din lume.

Adauga un comentariu