Cancan ultimă oră

După ce și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu Loredana Groza, Nick Casciaro s-a întors la iubita lui

Publicat: 19 ian. 2022
Loredana Groza și Nick Casciaro la emisiunea X Factor
Nick Casciaro nu s-a mai întors în Italia la iubita și familia lui, imediat după terminarea concursului, așa cum era de așteptat, ci a rămas în România alături de Loredana Groza, cei doi petrecând sărbătorile de iarnă la munte

Nick Casciaro i-a promis iubitei lui, Maria Sacchi, cu care are o relație de mai mulți ani, că o va cere în căsătorie dacă va câștiga X Factor. Însă, deși aceasta îl aștepta acasă, artistul italian nu s-a grăbit să se întoarcă la ea, ci a mai rămas în România, unde a petrecut sărbătorile de iarnă, înainte să se întoarcă acasă la iubită.

Nick Casciaro nu s-a mai întors în Italia la iubita și familia lui, imediat după terminarea concursului, așa cum era de așteptat, ci a rămas în România alături de Loredana Groza, cei doi petrecând sărbătorile de iarnă la munte..

Celebra artistă a făcut publice imaginii cu ea și Nick, pe care unii le-au considerat mult prea intime, fapt pentru care au ridicat multe semne de întrebare, în ultimele săptămâni, toți fiind curioși dacă formează sau nu un cuplu. Însă, se pare că artistul a rămas în România doar pentru câteva concerte, iar acum s-a întors acasă spre bucuria iubitei sale, care abia îl aștepta.

Cu ce se ocupă Maria Sacchi?

Cei doi au o relație de mai mult timp, iar tânăra a fost tot timpul alături de câștigătorul X Factor. Nici ea nu e departe de domeniul în care partenerul său se află, asta pentru că Maria Sacchi e actriță, dansatoare, dar și cântăreață, după cum se arată în profilul său de socializare.

Pe pagina ei de Instagram apar o mulțime de fotografii alături de Nick. Deși iubitul ei s-a întors acasă cu marele premiu câștigat în urma concursului X Factor, se pare că acesta nu și-a respectat încă promisiunea.

Din imaginile publicate de Maria pe rețelele de socializare, cei doi se relaxează câteva zile într-o vacanță la lacul Cavedine din apropiere de provincia Trento.
Cei doi par foarte fericiți împreună și extrem de îndrăgostiți, dar Maria Sacchi nu le-a arătat fanilor încă niciun inel pe logodnă.

Loredana Groza și Nick Casciaro au petrecut împreună sărbătorile de iarnă

Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, dar și ziua aristului, Loredana ocupându-se de tot. Au fost chiar și împreună la munte. Italianul a mărturisit că era singur acasă așa că s-a bucurat de invitația cântăreței. Mai mult, zilele trecute au făcut show într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde au cântat și dansat împreună. Filmulețele de la eveniment au făcut furori. În imagini, cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri, iar acum au vorbit pentru prima dată despre ce se întâmplă între ei.

Nick Casciaro a răspuns și la zvonurile că între el și Loredana s-ar fi înfiripat o idilă. Acesta a mărturisit că el și artista sunt doar buni prieteni și se amuză mereu cu Loredana când citește „bârfele” despre ei doi.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a subliniat Nick Casciaro.
Comentarii
Adauga un comentariu