Magazin

Dupa reteta bunicii – Cum sa faci scrijele

Publicat: 12 iul. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dupa reteta bunicii - Cum sa faci scrijele
1

Cand bunica facea aceasta reteta nici nu mai asteptam sa se raceasca feliile de cartofi. Chiar daca ma frigeam, luam feliile fierbinti de pe plita si le mancam.

Ingrediente:

4-5 cartofi
sare grunjoasa
2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Cureti cartofii si-i tai felii nu foarte groase. Incingi o tigaie sau, daca ai, o tigaie din fonta si pui feliile de cartofi, una langa alta. Le lasi pana cand se rumensc pe o parte, apoi le întorci. Dupa ce le iei de pe foc le stropesti cu ulei si presari sare grunjoasa. Servesti scrijelele fierbinti.
Cand bunica facea aceasta reteta nici nu mai asteptam sa se raceasca feliile de cartofi. Chiar daca ma frigeam, luam feliile fierbinti de pe plita si le mancam. De ce ai nevoie pentru scrijele 4-5 cartofi sare grunjoasa 2-3 linguri ulei Cum se prepara scrijelele Cureti cartofii si-i tai felii nu foarte groase. Incingi o tigaie sau, daca ai, o tigaie din fonta si pui felille de cartofi, una langa alta. Le lasi pana cand se rumensc pe o parte, apoi le întorci. Dupa ce le iei de pe foc le stropesti cu ulei si presari sare grunjoasa. Servesti scrijelele fierbinti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.


Adauga un comentariu