Cancan ultimă oră

După zece ani în care nu și-au vorbit, Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După zece ani în care nu și-au vorbit, Cătălin Măruță a spus că vrea să se împace cu Monica Tatoiu. Ei bine, răspunsul vedetei a venit imediat și se pare că nu este unul deloc încurajator pentru prezentatorul de televiziune.

O glumă făcută într-un moment total nepotrivit a stricat prietenia dintre Monica Tatoiu și Cătălin Măruță. În urmă cu zece ani, Măruță prezenta emisiunea Happy Hour și i-a făcut o farsă afaceristei, care s-a dovedit a fi neinspirată. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții și nu-și mai vorbesc nici în ziua de astăzi.

Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță

Recent, în cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a vorbit deschis despre situața dintre ea și Măruță. Afacerista a ținut să precizeze faptul că nu are de gând să se certe cu nimeni și vrea să se axeze pe lucruri care o interesează.

Ba chiar mai mult, a subiliniat faptul că în momentul în care pierde încrederea într-o persoană nu se mai poate face nimic.

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând.Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

Cătălin Măruță vrea să se împace cu Monica Tatoiu

Când echipa de la PRO TV i-a făcut farsa Monicăi Tatoiu, Măruță l-a cunoscut și pe soțul acesteia, care l-a alergat.

„L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut. Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic.Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante’, a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa.

Adauga un comentariu