Local

Durere la Tomești! Andrei, tânărul motociclist decapitat, condus pe ultimul drum – GALERIE FOTO

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Durere la Tomești Andrei tânărul motociclist decapitat condus pe ultimul drum - GALERIE FOTO
Andrei este condus pe ultimul drum

O nouă zi plină de durere la Tomești. Andrei Asandei, tânărul care a murit după ce s-a urcat pe motorul său fără să se gândească vreo clipă că pleacă pe două roți în ultima sa cursă.

Timpul avea să se oprească pentru totdeauna la Chicerea. Motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât Andrei a fost decapitat.

Andrei a plecat să tureze motoare printre nori, însă în urma sa au rămas o soție și o fetiță de câțiva anișori, care niciodată nu va mai avea pe cine striga „tata”. Tânărul este condus astăzi pe ultimul drum. Alături de el se află familia, prietenii, cunoștințele și toți ceilalți care vor să-și ia rămas bun.

Înmormântarea are loc astăzi, 1 aprilie 2024, începând cu orele 12.00 la biserica Sf. Treime din satul Chicerea, comuna Tomeşti.

„La data de 29 martie a.c., ora 12:10, pe raza localității Chicerea, județul Iași, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un motociclist. Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Citește și: Premoniții sumbre! Mesaj halucinant, transmis de Andrei înainte de cumplitul accident rutier din Iași: „Cu motocicleta se moare, însă nu există un mod mai bun de a trăi timpul care ne este dat”

Comentarii
  • Adevarul e ca sunteti anti-talent la redactat articole. Si eu am A-ul de multi ani dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma dau cu 150 prin localitate.. Nu-l condamn pe Andrei dar cand ti-o cauti (si doar i-a fost atrasa atentia de multe ori), s-ar putea sa-l gasesti pe dracu’ cand nu te astepti.

  • E absolut adorabil modul in care ghertoii nu vor sa accepte ca iesenii urasc sa fie treziti noaptea de cocalari pe doua sau patru roti.

    Care invidie, pentru ce? Ca te injura trei sferturi de oras si ai 90% sanse sa te rascheteze smurdul de pe jos?

  • Bine spus să tureze, asta fac turează de se sparg geamurile, se cred cei mai cei!
    Și uite deznodământul!
    Păcat de tinerețea lui și a familiei!

  • Pacat ca a murit baiatul asta si a lasat un copil fara tata, mare pacat. Dar in rest, ce invidie, mai handicapatule? Pe ce sa fie invidios cineva cu scaun la cap? Ca ai facut foame si ai mancat parizer de era sa faci icter, ca sa-ti cumperi si tu “motor”? Ca ti-ai luat o coaja de motocicleta cu care faci zgomot pe Copou si stai si lingi o cafea la Stadion, sa te vada si pe tine cateva gagici amarate si sa le curga mucii la elevii ded la “sportiv” uitandu-se la tine, ..bikerul? Si dupa asta, o iei de tampit cu motorul turat la vale, pana la Fundatie si inapoi, pana in rond si tot asa, ca sa fii si tu bagat in seama si sa poata sa te injure toti iesenii..Bravo, bai, bikerule! Succes!

  • Când o cauți cu lumânarea…o găsești… Marea majoritate a lor circulă cu foarte mare viteză,haotic,fac depășiri de te doare mintea…. Ca și cocalarii cu Bmw care fac liniuțe și apoi mor că proștii…

  • Bai ce natie de frustrati, ma mir cat sunteti de prosti, sa va bucurati asa de rau altuia, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul femeii lui daca e sa citeasca saraca articolul si sa va vada balivernele. Da lasa ca si cu masina se moare, sa patiti si voi asa si sa va comenteze lumea.

  • De 5 zile ne țineți cu articole despre un prost, un neica nimeni, un gherțoi care s-a văzut și el cu motor și, ca orice țărănoi tâmpit voia adrenalină
    Mare durere, dar nu pot să spun în ce loc !

  • nu inteleg de ce bikerii si fanii moto, nu-i inteleg pe cei din comentarii. oamenii sunt satuli de zgomotul infernal pe care-l fac acele motoare in oras, oamenii sunt satuli de acel zgomot, la fel cum au repulsia fata de politia romana, prin imaginea proasta pe care o au. la fel si bikerii au o imagine proasta in fata romanilor, pentru ca zgomotorul acela in oras deranjeaza o multime de oameni.
    eu fiind neutru, parerea mea e sa mergi cu motorul in afara orasului si sa te bucuri de el, iar in oras, daca ai fi cu bun simt, ai duce motorul acasa, nu ai face zgomot .
    Eu daca as fi avut motor, nicidecum nu as face zgomot in oras, as iesi direct din oras, pentru ca e o chestie de bun simt, dar cine mai are bun simt in tara asta?

  • adevarul e ca daca vrei adrenalina, nu iti iei motor, iti iei porsche panamera 4s benzina. Aia piesa adevarata si te dai si vara si, toamna si iarna si cand vrei tu, noaptea.

Adauga un comentariu