Titlurile zilei

Ea este Amalia, una dintre cele mai provocatoare eleve din Iași! „Defilează” zilnic pe holurile liceului și are toate șansele să devină Miss România – GALERIE FOTO

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Ea este Amalia una dintre cele mai provocatoare eleve din Iași Defilează zilnic pe holurile liceului și are toate șansele să devină Miss România - GALERIE FOTO
Amalia Maria Huncă: „Frumusețea nu înseamnă doar a defila pe podium cu tocuri înalte”

Ieșeanca Amalia Maria Huncă are șanse mari să devină Miss România, după ce s-a calificat la competiția națională „Filon de România“. Tânăra este încă elevă în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași și se pregătește să devină polițistă

Amalia Maria Huncă, în vârstă de 19 ani, a oferit reporterilor BZI detalii despre experiența acestui concurs, dar și despre ce va urma.

„Am participat la casting pentru concursul național în cadrul proiectului «Filon de România», un concurs care este în căutarea frumuseții morale, spirituale, naturale și tradiționale”, a declarat Amalia Maria Huncă.

O ieșeancă, viitoare Miss România?

Proba care a trimis-o pe Ana Maria Huncă în etapa următoare a constat în realizarea unui clip în care tânăra a trebuit să se descrie și a vorbit despre câteva obiective din Iași.

„Am fost selectată în etapa zonală în care am avut de realizat un clip în care să mă prezint pe mine și câteva obiective de valoare ale Iașului, în care am pus în valoare autenticitatea, integritatea, cultura și tradiționalul. Proba a constat în prezentarea mea împreună cu câteva obiective din Iași care să scoată în evidență valoarea, tradiții și unicitatea orașului, iar mai departe doar una va reprezenta Iașul și zona Moldovei în finala mare, din septembrie.

În urma promovării acestui clip, atât pe baza aprecierilor, distribuirilor, cât și jurizării de către o comisie, mă pot califica în finală cu posibilitatea să câștig acest titlu și să reprezint atât țara, cât și județul Iași în concursuri internaționale de frumusețe”, a adăugat Amalia Maria Huncă.

Amalia Maria Huncă: „Frumusețea nu înseamnă doar a defila pe podium cu tocuri înalte”

Pe lângă acest concurs și dorința de a deveni Miss, Amalia Maria Huncă se pregătește să susțină Bacalaureatul și să devină polițistă.

„Da, o să susțin Bacalaureatul vara aceasta și mă pregătesc să devin polițist, îmi doresc să urmez această profesie pentru că mi se pare demnă, iar eu am niște valori de la care nu mă abat. Cu toate astea, nu se știe unde duc drumurile și ce uși se pot deschide, modelling-ul este un hobby momentan. Mai târziu pot alege dintre cele două, dintre Miss și poliție, o să văd care mă face mai fericită și împlinită.

Drag mi-i portul popular, dragi mi-s oamenii implicați! Pentru mine, frumusețea nu înseamnă doar a defila pe podium cu tocuri înalte și ținute opulente! Frumusețea o regăsesc și când port portul național, iar proiectul național «Filon de România» mi-a oferit oportunitatea să dovedesc asta și îmi doresc susținerea celor ce mă urmăresc, iar eu, în schimb, pot oferi un potențial și o imagine bună de a reprezenta zona Moldovei în concursurile internaționale de frumusețe”, a menționat Amalia Maria Huncă.

Tags:
Comentarii
Adauga un comentariu