Actualitate

Ea este profesoara care a fost găsită moartă, alături de fiu, în propria locuinţă! Noi detalii au ieşit la iveală – GALERIE FOTO

Publicat: 25 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Autorităţile din Constanța au fost martore unei descoperiri macabre. Vorbim despre faptul că o profesoară şi fiul acesteia au fost găsiţi morţi în propria locuinţă. Altfel spus, în aceste momente sunt noi detalii din anchetă. Fiul a fost găsit spânzurat iar mama moartă dar nu prezenta urme de violentă pe corp.

În altă ordine de idei, anchetatorii au constatat faptul că tânărul trebuia să susţină probele de bacalaureat iar tatăl acestuia nu stătea cu el pentru că lucra în București.

Soțul femeii lucra în București, iar fiul spânzurat urma să susţină probele de Bacalaureat

Noi detalii stabilite de anchetatori în cazul oribilei descoperiri din municipiul Constanța. Conform jurnaliştilor de la replicaonline se pare că bărbatul, soţul respectic tatăl, lucra în București. Acesta nu era în casă și nici în oraș în momentul producerii tragediei. Altfel spus, fiul găsit spânzurat urma să susţină probele de Bacalaureat.

Mama adolescentului a trecut prin momente de cumpănă acum ceva timp când s-a confruntat cu un deces în familie. Mama profesoarei a decedat în luna aprilie iar acest lucru ar fi afectat-o puternic.

Poliţiştii sunt prezenţi la faţa locului şi au demarat o anchetă. Momentan se iau în calcul absolut toate ipotezele.

Care este şirul evenimentelor în descoperirea macabră din Constanța

Autorităţile au fost alertate după ce colegii femeii, profesoară în cadrul Liceului Teoretic ” Ovidius” după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon. Medicii care au ajuns la fața locului au putut doar să constate decesul. În altă ordine de idei, conform surselor judiciare se pare că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă de metal iar mama acestuia a fost găsită decedată dar nu avea urme de violență pe corp.

Profesoara preda fizică la Liceul Decebal din anul 2017. Soțul femeii se afla la București, întrucât avea serviciul acolo, după cum informează ziariștii de la publicația replicaonline.ro. Tânărul de 18 ani urma să susțină examenul de bacalaureat, absolvind Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au transmis sursei citate că sunt în stare de șoc și că nu pot face declarații, cel puțin momentan. Anterior să ajungă la Liceul Decebal, profesoară a activat la Școala Dimitrie Leonida, din anul 2004. Se pare că familia a mai trecut printr-o tragedie, în urmă cu câteva luni, mai exact în aprilie, atunci când mama profesoarei a decedat.

Adauga un comentariu