Actualitate

Ea este tânăra care a murit spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Publicat: 06 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este tânăra care a murit spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare
Tânăra a fost spulberată sâmbătă seară, 3 iulie 2021, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei. Aceasta a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator

Denisa, fata în vârstă de 20 de ani, care a fost spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare a murit. Tânăra şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, la unitatea medicală unde era internată în comă. Aceştia i s-a amputat şi un picior.

Tânăra a fost spulberată sâmbătă seară, 3 iulie 2021, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei. Aceasta a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au resuscitat-o zeci de minute. Tânăra a murit după ce a fost lovită de şoferul unui BMW

Cadrele medicale din spitalul băimărean au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar, decesul fiind declarat în cele din urmă.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat în jur de13 ore şi, conform unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare, având nevoie de transfuzii.

Reamintim faptul că cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din oraşul Baia Mare, în zona Vivo, sâmbătă seară, atunci când aşteptau autobuzul.

Accident cumplit în Baia Mare. Momentul impactului BMW-ului cu cei doi tineri

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, atunci când Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo. La un moment dat, un bărbat ce se afla la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după nici 50 de metri a pierdut controlul direcţiei de mers.

Autoturismul scăpat de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau soţii şi i-a rănit extrem de grav. Fata în vârstă de 20 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soţul ei în vârstă de 23 a suferit răni serioase.

Ieri, şoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă până ieri era cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă, astăzi procurorii vor schimba încadrarea juridică în ucidere din culpă, după ce Denisa şi-a pierdut viaţa.

Adauga un comentariu