Cancan

Edan Pițurcă i-a interzis cu desăvârșire un lucru mamei sale. Vica Blochina a suferit enorm

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edan Pițurcă i-a interzis cu desăvârșire un lucru mamei sale. Vica Blochina a suferit enorm
Vica Blochina are un băiat pe nume Edan din relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă

Edan Pițurcă i-a interzis cu desăvârșire un lucru mamei sale atunci când s-a mutat acasă la tatăl său, în urmă cu câțiva ani. Adolescentul simțea nevoia unei figuri paterne în viața sa astfel că a ales să locuiască cu familia acestuia. Cu toate că a suferit enorm, Vica Blochina l-a înțeles pe Edan și i-a acceptat dorința.

Vica Blochina are un băiat pe nume Edan din relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă în urmă cu mulți ani. Adolescentul i-a interzis mamei sale să pună poze cu el pe rețelele de socializare și a decis să se mute la tatăl lui, potrivit Libertatea.

Edan Pițurcă i-a interzis cu desăvârșire un lucru mamei sale

În urmă cu ceva timp, Edan a luat decizia de a se muta în casa tatălui său și să locuiască împreună cu acesta și cu soția lui, Maria. Vica Blochina a suferit enorm când a auzit că fiul ei vrea să se mute cu Victor Pițurcă.

Mai mult, tot la acea vreme, adolescentul i-a cerut mamei sale să nu mai posteze imagini cu el pe Facebook sau Instagram. Ajuns acum la vârsta de 17 ani, adolescentul nu vrea să fie expus în mediul online de către mama sa, astfel că i-a interzis să posteze fotografii cu el pe rețelele de socializare.

„Perioada cea mai grea noi am depășit-o, suntem foarte bine, nu am voie să pun poze cu el, i-am și zis că măi, mamă, tu cred că vrei să fii președintele României, deci nu-i place deloc să fie cunoscut, să-l vadă lumea, deci nu”, a spus Vica Blochina.

Deși nu locuiesc împreună, vedeta vorbește foarte des cu fiul ei și îl susține necondiționat în tot ceea ce face. Vica Blochina îi dă sfaturi lui Edan atunci când este cazul și au o relație foarte bună. Chiar dacă a suferit enorm când băiatul a dorit să se mute la tatăl lui, ea i-a respectat decizia.

„Am eșuat ca mamă”

Pentru o perioadă, după plecarea lui Edan, fosta balerină a trecut prin clipe teribile, ba chiar a fost și în depresie. Tot atunci a luat multe kilograme în greutate și parcă nimic nu mai mergea în viața ei.

„Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine, să am o relație. Tot ce am construit, eu am pierdut. (…) Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a mărturisit Vica Blochina.

Timp de 16 ani, Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Ea a rămas însărcinată și nu a vrut să renunțe la copil, deși, conform spuselor ei, antrenorul ar fi presat-o să facă asta. Inițial, Victor Pițurcă nu s-a interesat de copilul lui, doar în urma unui proces și în urma unui test de paternitate l-a recunoscut pe Edan.

Adauga un comentariu