BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE de impact şi actualitate! Despre vaccinare şi teamă de vaccin, munca de acasă – avantaje, dar mai ales dezavantaje, anxietatea şi chiar depresia provocată de pandemie alături de psiholog Teodor Raileanu-Olariu, partener la Sistem ECO – FOTO

Publicat: 09 feb. 2021

Miercuri, 10 februarie 2021, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă ediţie de maximum impact şi actualitate în contextul pandemiei de COVID-19! În prim-planul acesteia se vor afla abordări şi idei ce ţin de: vaccinare şi teamă de vaccin, munca de acasă – avantaje, dar mai ales dezavantaje, anxietatea şi chiar depresia provocată de pandemie alături de psiholog Teodor Raileanu-Olariu, partener la Sistem ECO.

De menţionat că Sistemul de Evaluarea Climatului Organizaţional (ECO) este unul complet de diagnoză a stării de „sănătate” a organizaţiei, o „eco”grafie a destinată exclusiv managerilor. De asemenea, alături de psiholog Teodor Raileanu-Olariu se va daloga şi pe zona de psihoterapie, acesta având specializare pe hipnoză clinică şi terapie ericksoniana sau Psihologie socială respectiv Psihologie organizaţională.

Psiholog Teodor Raileanu-Olariu, partener într-un studiu de cercetare universitară pe atitudinea angajaţilor romani faţă de COVID- 19

Psiholog Teodor Raileanu-Olariu este absolvent al Colegiului Naţional „A.T. Laurian” din oraşul Botoşani şi licenţiat al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei (FPSE) din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi. Pe de altă parte, studiază „Evaluarea, formarea şi consilierea psihologică a personalului”, tot la Universitatea „Cuza”. Este partener la Sistem ECO alături de prof. univ. dr. Constantin Ticu, Departamentul de Psihologie al FPSE (directorul Şcolii Doctorale de Psihologie de la UAIC). Sistemul ECO este un instrument de evaluare a climatului organizaţional (analiza pe 14 dimensiuni a „sănătăţii” unei organizaţii). Construit de universitarul Constantin Ticu (care acum scrie şi o lucrare despre toate acestea), care a inventat un software ce face analiza automat având în vedere toate elementele ce ţin de ECO.

Instrumentul este folosit de ani de zile de Ministerul Apărării Naţionale (MAN). Interesant că expertiza acestora tine de analiză în companii mari, spitale sau corporaţii. Psiholog Teodor Raileanu-Olariu este şi partener într-un studiu de cercetare universitară pe atitudinea angajaţilor români faţă de COVID 19 (optimism, aşteptări, grad de afectare profesională) şi pe atitudinea faţă de vaccinare. Aici, Teodor Raileanu-Olariu va oferi informaţii legate de studiu, în premieră, având în vedere că tocmai au fost prezentate rezultatele studiului. Aşadar, o producţie media-dialog BZI LIVE de interes, riguroasă şi de utilitate pentru fiecare dintre noi!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu