BZI LIVE

LIVE VIDEO Ediție BZI LIVE, de maxim interes pentru toți ieșenii! Unul dintre cei mai respectați magistrați din Iași vine în studioul BZI LIVE pentru a discuta pe marginea situației delicate din Justiție – FOTO

Publicat: 26 ian. 2020

Luni, 27 ianuarie 2020, începând cu ora 13:00, va avea loc o nouă ediție a emisiunii BZI LIVE, unde va fi invitat magistratul Diana Micu Cheptene, președintele Curții de Apel Iași. Invitata Roxanei Caraiman, moderatoarea emisiunii BZI LIVE, va discuta despre starea destul de tensionată din Justiția ieșeană, ca urmare a deciziei puterii politice de a elimina pensiile de serviciu pentru anumite categorii sociale.

De altfel, judecătorii și grefierii ieșeni au anunțat deja, de la finele săptămânii trecute, faptul că vor protesta prin purtarea unor banderole albe la mâini, iar, începând de astăzi, chiar prin suspendarea ședințelor de judecată. Magistrații ieșeni au precizat că vor analiza doar cauzele aflate în regim de urgență.

De asemenea, judecătorul Diana Micu Cheptene va discuta în studioul BZI LIVE despre activitatea instanțelor de judecată ieșene pe parcursul anului trecut. Toate acestea vor fi discutate luni, 27 ianuarie, începând cu ora 13:00.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu