BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE despre un domeniu de interes pentru lumea contemporană, activităţi educaţionale în Republica Moldova alături de lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, Facultatea de Drept şi coordonator program de master în Drept European din cadrul Extensiunii de la Bălţi, Republica Moldova a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – FOTO

Publicat: 09 mart. 2021

Miercuri, 10 martie 2021, începând cu ora 15.00 este programată o editie-dialog BZI LIVE despre un domeniu de interes pentru lumea contemporană, activităţi educaţionale în Republica Moldova alături de lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, Facultatea de Drept (Departament de Drept Privat) şi coordonator program de master în Drept European din cadrul Extensiunii de la Bălţi, Republica Moldova a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași.

Alături de universitar vor fi abordate aspecte legate de: activitatea de la Bălţi, proiecte educaţionale şi studenţeşti, detalii din munca pe care o depune în cadrul Facultății de Drept, cercetare şi proiecte.

Lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, membru al corpului academic al Facultăţii de Drept de la cea mai veche universitate modernă a României şi avocat în Baroul Iaşi

Lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, membru al corpului academic al Facultăţii de Drept de la cea mai veche universitate modernă a României şi avocat în Baroul Iaşi l. Studii: Universitatea „Cuza” – Facultatea de Drept, Specializarea Drept, cursuri de zi (2003-2007); Doctor în Drept, UAIC din Iaşi, 2014, tema tezei „Raportul dintre dreptul penal european şi dreptul penal naţional”. Activitate profesională: avocat în cadrul Baroului Iaşi (2008-prezent).

Activitate ştiinţifică: 10 comunicări ştiinţifice la simpozioane şi conferinţe naţionale şi internaţionale; 10 articole în materie comercială, în materia dreptului european şi a dreptului penal european, în Analele Ştiinţifice ale Universităţii „Al.I. Cuza”, Iaşi, revista Buletin Ştiinţific, revista „Journal of Law and Social Sciences”. Citări: 10 citări ale lucrărilor menţionate în cărţi de specialitate, în articole din reviste şi în volume ale editurilor de prestigiu în domeniul ştiinţelor juridice. Aşadar, o ediţie BZI LIVE interesantă, actuală şi de impact pe zona educaţionala.

Activitate didactică: preparator universitar, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi – Facultatea de Drept (2007-2015); asistent universitar, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi – Facultatea de Drept (2015-2016); lector universitar, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi – Facultatea de Drept (2016-prezent), specializările Drept comercial, Drept penal european, Drept instituţional al Uniunii Europene, Jurisprudenţă CEDO (2008-prezent).
Alte activităţi: Coordonator Instituţional Erasmus, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi – Facultatea de Drept (2013-prezent).

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu