BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE EXCLUSIVĂ! Despre unul dintre cele mai fierbinţi, controversate şi discutate subiecte alături de artiştii Vlad Mărculescu şi Marius Aftaragaci de la Operă Naţională Română Iaşi – FOTO

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ediţie BZI LIVE EXCLUSIVĂ programată marţi, 29 septembrie 2020, începând cu ora 15.00! Despre unul dintre cele mai fierbinţi, controversate şi discutate subiecte alături de artiştii Vlad Marculescu şi Marius Aftaragaci de la Operă Naţională Romana Iaşi (ONRI). Concret, cei doi vor da „cărţile pe fată” în legătură cu conflictul, de ani buni, care zguduie Opera ieşeana prin prezentarea argumentelor lor cu documente şi explicaţii în legătură cu deciziile conducerii ONRI Iaşi, coordonată de Beatrice Rancea!

Astfel, despre faptul că Vlad Marculescu a fost dat afară din instituţia culturală, în urmă cu câteva zile, şi cum vede acesta situaţia se va mai dialoga. Pe de altă parte, Marius Aftaragaci – lider de sindicat la Operă Naţională Romana Iaşi va vorbi despre procesele şi litigiile de muncă pe care le-a demarat, baza acestora şi explicaţiile pe care le vede acesta, din această perspectivă. Aşadar, despre conflictul care zguduie de ani buni „Iaşul cultural”, de unde a plecat acesta şi cum poate fi aplanat se va mai aborda cu artiştii Vlad Marculescu şi Marius Aftaragaci de la Operă Naţională Romana Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu