BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maxim interes la BZI LIVE! Col. Ionuț Grădinaru, șeful ISU Iași, va prezenta în detaliu activitatea inspectoratului pe care îl conduce. Totul despre intervențiile pompierilor ieșeni de la începutul anului – FOTO

Publicat: 08 apr. 2021

Vineri, 09 aprilie 2021, de la ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE este col. Ionuț Grădinaru, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași, pentru a discuta despre schimbările pe care pandemia de coronavirus le-a produs în activitatea pompierilor. De asmenea, vor fi abordate multe alte teme de interes public, precum proiectele derulate la nivelul instituției, misiunile în care au intervenit pompierii ieșeni de la începutul acestui an și demersurile pentru eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu