BZI LIVE

Ediție de maxim interes pentru toți ieșenii! Fostul procuror PNA și actualul avocat Gheorghe Șuhan vine în studioul BZI LIVE, pentru a discuta despre Justiție! – LIVE VIDEO / FOTO

Publicat: 16 iul. 2020

Vineri, 17 iulie 2020, începând cu ora 13.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă ediție de maxim interes și actuală pentru domeniul Justiției. Invitat este fostul procuror anticorupție și actualul avocat Gheorghe Șuhan.

Alături de domnia sa vor fi abordate teme ce țin atât de activitatea de magistrat, cât și de cea de avocat.  Amintim că Gheorghe Șuhan a fost numărul 2 în cadrul fostului Parchet Național Anticorupție (PNA), actuala Direcție Națională Anticorupție (DNA).

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi

Comentarii
 • Bravo ziar.
  -Cum apreciază domnul invitat derapajele de la legalitate ale Dna?
  -cum se explica slăbirea activității parchetelor,îndeosebi Dna in ultimii 5 ani și creșterea infracționalității de tot felul? Are aceasta vreo legătura cu alungarea codrutei kovesi?
  -cum crede domnul invitat ca se poate reduce volumul fraudelor comise de politicieni și demnitari,funcționari bugetari și dacă ar fi oportuna o secție de procurori specializată pe fraudele la bugetele publice?
  -dacă pensiile magistraților procurori se mai justifica in condițiile in care parchete sunt ineficiente cel puțin? Și având in vedere salariile uriașe ale magistraților nu se impune acordarea de pensii pe principiul contributivității ,precum primesc oamenii obișnuiți?
  -ce crede despre SIIJ ? Este utila? Trebuie menținută și operaționalizată corespunzător,sau trebuie desființată ?
  – colaborarea pozitivă cu serviciile secrete este benefică in anchetele penale ? Utilizarea informațiilor de la servicii trebuie incriminata sau extinsă și legalizata corespunzător?

 • -cum se explica lipsa de reacție a parchetelor ieșene fata de cazurile de fărădelegi arătate și documentație de ziarul bzi și alte surse de presa (licitație spital covid letcani,lucrări la drumuri județene,încălcarea legii de către politicieni locali,primari,primarul de iasi,președintele cj,consilieri locali și județeni,etc)

 • -cum a scăpat basescu de judecată deși rechizitoriul întocmit la pna a fost trimis in instanța? Care au fost forțele oculte care l- au salvat?

 • Ei…apar si ei sa nu zica lumea ca au adormit la munca! Despre faradelegi ..ale oamenilor de rand ..dosarele clasate pt mai marii neamului..Nup..achitare…uitare contra cost sau functie!

Adauga un comentariu