BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie de maximum interes, numai la BZI LIVE. Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos va discuta despre comercializarea produselor locale online, în plină pandemie Covid-19 – FOTO

Publicat: 01 iun. 2020

Marţi, 2 iunie 2020, de la ora 11.00, va fi prezent în studioul BZI LIVE Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos. Antreprenorul, legumicultor cu experientă, va discuta producătorii din Iaşi care au fost nevoiţi să se adapteze situaţiei actuale şi au început să comercializeze produsele locale online sau direct la domiciliul clientului.

Legumicultorii din Iaşi au reuşit să vândă legumele de primăvară în plină pandemie Covid-19 și în continuare se axează pe comenzile online. Invitatul moderatoarei Raluca Costin va discuta despre producţia de legume de anul acesta şi la ce preţuri vom găsi aceste produse, în contextul în care tot mai multe persoane se plâng de preţurile mari la alimentele de bază.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu