BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de senzație la BZI LIVE! Actorul Vlad Baba și sportivul Cătălin Moroșanu vor vorbi în direct despre culisele celui mai tare serial pentru adolescenți, „6ASE” – FOTO

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Moroșanu și Vlad Baba

Ediție de senzație la BZI LIVE! Marți, 3 noiembrie, de la ora 13.00, în platoul emisiunii BZI LIVE vin 2 dintre protagoniștii celui mai tare serial pentru adolescenți „6ase”. Actorul și producătorul Vlad Baba și sportivul Cătălin Moroșanu sunt invitații moderatorului Roxana Caraiman.
Serialul atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generatiei tinere, importanta prieteniei, a unui colectiv unit si puterea unui sistem educational centrat pe nevoile copiilor.

In serial se prezinta povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripetii, dupa ce au fost rapiti de o agentie secreta. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reusesc sa treaca de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Actiunea celor 7 episoade devine cu atat mai complexa cu cat o multitudine de personaje pleaca in cautarea lor – politia, profesorii si parintii lor.

Din acest serial fac parte următorii actori si vedete: Catalin Morosanu, Mircea Eremia, Erica Moldovan, Vlad Baba, vlogger-ul Cezara Cristescu, Razvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Diana Dragusin, copiii David Popescu, Celina Enea, Luca Cristian Pipa, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga și multi altii. De asemenea, exista si un invitat surpriza din showbiz-ul romanesc.
Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, episoadele urmand a fi postate din doua in doua saptamani. 6ASE este produs de Vlad Baba si regizat de Ciprian Iacob, dupa un scenariu scris de Erica Moldovan.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu