BZI LIVE

LIVE VIDEO – Editie TOP EXCLUSIV, in Studioul BZI LIVE! Detalii si informatii fierbinti din culisele Operei Nationale Române Iasi alaturi de Marius Aftaragaci, liderul angajatilor din institutia culturala si presedinte al sindicatului ARTIS Moldova – FOTO

Publicat: 01 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 2 august 2021, incepand cu ora 15.00, in Studioul BZI LIVE este programata o noua editie – dialog exclusiva! Detalii si informatii fierbinti din culisele Operei Nationale Romane Iasi (ONRI) alaturi de instrumentistul Marius Aftaragaci, liderul angajatilor din institutia culturala si presedinte al sindicatului ARTIS Moldova. Astfe, alaturi de acesta vor fi oferite noi informatii espre scandalul de coruptie, din lumea culturala, care a zguduit întreaga Romanie (incepand cu luna martie, 2021). Alaturi de liderul sindicatului ARTIS Moldova vor fi abordate elemente ce tin de rolul unui sindicat într-o institutie publica, lupta împotriva abuzurilor managerilor acestora, presiunile pentru ca „vocea” angajatilor in a-si cere drepturile sa nu se „aud`”.

Ancheta de proportii a procurorilor ce o vizeaza pe balerina Beatrice Rancea, managerul suspendat (pus sub control judiciar cu interdictia de a mai ocupa o pozitie de conducere) de la ONRI in urma unor acuzatii de frauda ce implica milioane bune de lei

De asemenea, in prim-plan va fi si ancheta de proportii a procurorilor ce o vizeaza pe balerina Beatrice Rancea, managerul suspendat (pus sub control judiciar cu interdictia de a mai ocupa o pozitie de conducere) de la ONRI in urma unor acuzatii de frauda ce implica milioane bune de lei. Pe de alta parte, Marius Aftaragaci va vorbi despre procesele si litigiile de munca pe care le-a demarat, baza acestora si explicatiile pe care le vede acesta, din aceasta perspectiva. Asadar, despre conflictul care zguduie de ani buni „Iasul cultural”, de unde a plecat si cum poate fi aplanat, o analiza a activitatii (de aproximativ cinci luni) a prof. univ. dr. Daniel Sandru, care a fost numit manager inrerimar al ONRI de catre Ministerul Culturii va fi un alt punct al dialogului din Studioul BZI LIVE alaturi de sindicatului ARTIS Moldova, Marius Aftaragaci.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Tags:
Adauga un comentariu