Cancan ultimă oră

Edward Sanda nu mai face Paștele la Chișinău, cu Cleopatra! De ce a anulat pe ultima sută de metri vizita la socri: „Mai bine rămânem în România”

Publicat: 05 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edward Sanda nu mai face Paștele la Chișinău cu Cleopatra De ce a anulat pe ultima sută de metri vizita la socri Mai bine rămânem în România
Cleopatra Stratan și Edward Sanda este un cuplu de tineri îndrăgostiți, care se iubesc la maxim

Edward Sanda a dezvăluit de ce nu mai face Paștele, alături de Cleopatra, la Chișinău.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda este un cuplu de tineri îndrăgostiți, care se iubesc la maxim. Cei doi fac echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională, pe scenă.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan Paștele?

În mod normal, planul lui Edward Sanda și al Cleopatrei Stratan era să facă Paștele în Chișinău, la familia artistei. Ei bine, Edi a fost cel care a schimbat planurile și tot el ne-a explicat de ce.

„Sincer nu am făcut niciun plan. Ne gândeam să mergem la familia Cleopatrei în Chișinău, dar o să rămânem aici, pentru că a doua zi, trebuie să fiu pe scenă la Constanța, am concert și am zis că facem Paștele aici, în România. De Paște, mie îmi place întotdeauna să merg să iau lumină cu familia, așa am fost crescut și învățat de mic, așa duc și eu mai departe. E o emoție și o energie aparte, atunci când te duci să faci lucrul ăsta, e ceva divin.

Noi suntem foarte credincioși și ne bucură mult să facem asta.”, a precizat Edward Sanda, pentru WOWbiz.

Cel mai greu moment din relația lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au avut mereu o relație roz, ci au trecut și prin momente mai dificile. Unul dintre ele a avut loc în pandemie, unde distanța aproape că le-a deteriorat dragostea.

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia.

Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală.

Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară.”, a declarat Cleopatra Stratan, la WOWnews.

Adauga un comentariu