Local

Eforturi disperate ale medicilor în lupta pentru viață. Prietena actriței care a provocat accidentul pe șoseaua de centură are nevoie de o minune! Se poate stinge în orice clipă

Publicat: 11 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eforturi disperate ale medicilor în lupta pentru viață. Prietena actriței care a provocat accidentul pe șoseaua de centură are nevoie de o minune Se poate stinge în orice clipă
Tânăra actriță Loredana Bran și-a revenit în urma accidentului produs pe Șoseaua de Centură, însă prietena sa se zbate între viață și moarte

Numai în pielea Loredanei să nu fii! Frumoasa actriță care a provocat tragicul accident de pe Șoseaua de Centură a Iașului și-a revenit, însă prietena acesteia se zbate între viață și moarte! Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Viața celor două prietene nu va mai fi niciodată la fel

Noi detalii despre starea de sănătate a fetelor care au fost implicate într-un accident rutier pe Șoseaua de Centură a Iașului. Tânăra actriță Loredana Bran, șoferița care a produs tragicul accident, este în internată în continuare în Spitalul „Sf. Spiridon”, iar prietena acesteia, pasagera din dreapta a mașinii, este în stare gravă încă de la producerea accidentului. Medicii ieșeni sunt rezervați în ceea ce privește șansele de însănătoșire, dar luptă alături de ea să o țină în viață.

„Tânăra șoferiță în vârstă de 30 de ani este în stare bună, internată în salon și este în continuare sub supraveghere. În ceea ce privește situația tinerei de 31 de ani, din Republica Moldova, pasagera și prietena actriței, aceasta se luptă să trăiască. De mai bine de 6 zile se află intubată în secția de terapie intensivă. Nu știm dacă are șanse să își revină, șansele de supraviețuire sunt mici, dar facem în continuare eforturi”, au precizat reprezentanții Spitalului „Sf. Spiridon”.

Tânăra din Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani, a fost grav rănită în urma impactului, fiind încarcerată, inconștientă, cu un traumatism cranio-cerebral, toraco-abdominal și a necesitat operație de urgență, la care a participat o echipă mixtă de chirurgie generală și chirurgie toracică. După două zile petrecute în secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sf. Spiridon”, tânăra de 31 de ani a suferit un atac vascular cerebral și a fost intubată.

Producerea accidentului pe șoseaua de centură

Era miercuri seara, 2 iunie 2021, când Loredana Bran, o actriță de loc din Bacău, a intrat pe Șoseaua de Centură a Iașului la volanul unui Nissan Micra. Aceasta se afla în mașină cu prietena ei cea mai bună, cu Olga. Carosabilul era umed, iar după o depășire forțată, Loredana a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina în care se aflau cele două prietene a fost izbită în plin, în lateral, de un BMW care era condus regulamentar din sens opus. Impactul a fost cum nu se poate mai rău. Cele doua tinere au fost aproape strivite.

Olga are 31 de ani și se afla pe scaunul din dreapta, acolo unde impactul a fost cel mai puternic. Și-a pierdut cunoștința în urma unui traumatism cranio-cerebral sever. Martorii au sunat îngrijorați la 112 și au cerut ajutor. Aceștia au precizat că Loredana, tânăra actriță, a condus iresponsabil până să producă accidentul. Martroii au precizat că autoturismul în care se aflau cele două fete circula cu viteză, șoferița ar fi depășit mai multe mașini și a pierdut controlul. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii rutieri. Impactul devastator a fost la un pas de a le ucide pe cele două tinere.

Niciun airbag din mașina fetelor nu s-a deschis la producerea accidentului

Tinerele au suferit mai multe leziuni poate că și din cauza faptului că airbag-urile autoturismului nu s-au deschis. Din câte se pare, cele două tinere nu ar fi purtat centurile de siguranță. Polițiștii din Iași au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt. Atât șoferul care conducea autoturismul BMW, cât și tânăra actriță au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Oamenii legii trebuie să afle cum s-a produs accidentul și cine este vinovat. Din verificările efectuate până în prezent, toate indiciile spun că tânăra actriță ar fi responsabilă de producerea accidentului. Trebuie precizat că Loredana Bran a studiat actoria la Iași. În edițiile anterioare ale „BZI” a fost prezentat accidentul produs de un tânăr medic rezident, în noaptea de duminică, 6 iunie 2021. Acesta conducea un bolid de aproximativ 100.000 de euro când a pierdut controlul volanului și a provocat un accident care putea avea urmări catastrofale. A rupt un stâlp și s-a oprit într-un copac. Ca prin minune, tânărul și prietena acestuia au scăpat cu viață.

Adauga un comentariu