Local

Prietena actriţei care a provocat un accident pe Șoseaua de Centură este în stare critică. Medicii ieşeni au anunţat că a făcut un AVC – EXCLUSIV

Publicat: 04 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Noi detalii despre starea de sănătate a tinerelor care au fost implicate într-un accident rutier pe şoseaua de centură. Medicii ieşeni susţin faptul că prietena actriţei care a provocat incidentul se afla în stare gravă. Femeia, în vârstă de 31 de ani, din Republica Moldova a făcut un accident vascular cerebral şi este intubata.

Şoferiţa autoturismului, actriţă în vârstă de 30 de ani, se afla în continuare la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând tratamentul, după ce a fost diagnosticată cu multiple contuzii şi fractură de bazin.

Accident rutier grav pe Șoseaua de Centură

Viața pentru două tinere nu va mai fi niciodată la fel, asta după ce au fost implicate într-un accident rutier grav. Era seara când Loredana Bran, o actriță de loc din Bacău, a intrat pe Șoseaua de Centură a Iașului la volanul unui Nissan Micra. Era în mașină cu prietena ei cea mai bună, cu Olga. Carosabilul era umed, iar după o depășire mai forțată, Loredana a pierdut controlul volanului și a derapat.

Mașina în care se aflau cele două tinere a fost izbită în plin, în lateral, de un BMW care era condus regulamentar din sens opus. Impactul a fost cum nu se poate mai rău. Cele două tinere au fost aproape strivite. Olga se afla pe scaunul din dreapta, acolo unde impactul a fost cel mai puternic. Și-a pierdut cunoștința în urma unui traumatism cranio-cerebral sever. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului, la fel și polițiștii rutieri.

Un pas până la tragedie. Impactul a fost devastator

Impactul devastator a fost la un pas de a le ucide pe cele două tinere. Martorii au spus că Loredana, tânăra actriță, a condus iresponsabil până să producă accidentul.

„Mergea cu viteză, ne-a depășit și tot s-a dus. Noi veneam din spate când am găsit mașina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire…”, a spus unul dintre martori.

„Din accidentul de la Uricani, pacienta în vârsta de 31 de ani din Republica Moldova este intubată și ventilată mecanic. Aceasta a suferit un șoc hemoragic cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal, dar și un pneumotorax bilateral și hemoperitoneu. Aceasta are o lacerație splenică și a intrat în sala de chirurgie împreună cu o echipa mixtă, de chirurgie generală, dar și de chirurgie toracică. În aceste momente este stabilă după splenectomie și drenaj toracic. Pacienta se află internată, momentan, la terapie intensivă în cadrul Spitalului «Sf. Spiridon»”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Din fericire, cei doi ocupanți ai autoturismului BMW nu au fost răniți grav.

Adauga un comentariu