Celebritati

Ei sunt primii concurenti ai show-ului Ultimul trib, „inlocuitorul” Exatlon Romania de la Antena 1

Publicat: 19 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Antena 1 a anuntat  prima echipa, din cele trei ale show-ului Ultimul trib, format asemanator cu Exatlonul de pe Kanal D. La fel ca la show-ul din Republica Dominicana, vor exista echipe de vedete, echipe de sportivi si echipe de oameni care nu au legatura cu showbiz-ul. 

„La casting s-au inscris aproape 2.000 de romani, de la cei care abia au implinit varsta majoratului, pana la sexagenari, indiferent de profesie sau zona geografica”, au anuntat reprezentantii postului.  Cei ramasi sunt sapte romani de varste si profesii diferite care vor face echipa pentru show-ul de aventura ce va fi filmat in Madagascar. Dupa ce a anuntat grupul de oameni obitnuiti, postul urmeaza sa mai anunte echipa formata din vedete si cea formata din sportivi, potrivit formatului show-ului. 

Ei sunt  cei sapte membri ai echipei formate din oameni de rand:

Cosmin Padureanu (41 de ani( este din Bucuresti si este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Padureanu a jucat in peste 100 de filme, inclusiv alaturi de actori cunoscuti precum Van Damme si Steven Segal, iar in unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. In plus, in tinerete, Padureanu a jucat si fotbal si a facut atletism, dar a si cantat muzica rap.

Ema Serban (32 de ani) este din Bucuresti.Din 2007 face parasutism si are la activ 862 de salturi, iar cand nu se arunca din avioane, ii place sa picteze si sa cante la vioara.

Gabriela Popa (45 de ani) si Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iasi si formeaza un cuplu de doi ani, dupa ce s-au cunoscut la preselectiile pentru o emisiune. Amandoi au mai fost casatoriti, iar Gabriela este si mama a doua fetite. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar in timp ce Gabriela este adepta miscarii pentru a se pastra in forma, Silviu este multiplu campion la kickboxing si vicecampion european la Unifight.

Mirel Magop (49 de ani) esteglobetrotter si tamplar. Barbatul a devenit cunoscut in Romania dupa ce si-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos si a pus-o in practica atat in tara, cat si in strainatate. Mai intai, Mirel Magop a facut turul Romaniei pe jos, apoi a refacut traseul lui Badea Cartan pana la Roma.

Mezina echipei, Oana Dedeu (28 de ani), s-a nascut in Giurgiu, insa pasiunea pentru dans a facut-o sa se mute in Bucuresti. Oana a inceput de la 4 ani sa faca gimnastica sportiva la Deva, iar in prezent este dansatoare si acrobat la Circul Metropolitan Bucuresti.

Silviu Mircescu (29 de ani) a jucat in ultimii ani in mai multe filme romanesti si a lansat anul acesta si o piesa alaturi de Andreea Balan. Este pasionat de sport si, mai ales, de baschet, iar la motocicleta a renuntat dupa ce a suferit mai multe accidentari.

Totul despre concursul Ultimul Trib
„Ultimul Trib” este o emisiune adaptata dupa celebrul format „Nomads“. In show vor fi trei rei echipe – una formata din vedete, una din sortivi si una compusa din oameni de rand. Echipele vor fi trimise in Madagascar, acolo unde vor fi supuse unor experiente extreme, care le vor pune la incercare atat abilitatile sociale, cat si cele fizice. In ciuda personalitatilor complet diferite ale membrilor, fiecare echipa va trebui sa isi dovedeasca puterea de a rezista sub impactul socului cultural, dar si sub presiunea eforturilor fizice.

In fiecare saptamana, concurentii se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar in timp ce echipa castigatoare va fi cazata intr-un resort de lux si va fi rasfatata zilnic, echipa de pe locul doi va locui intr-un sat alaturi de localnici, unde participantilor le vor fi trasate sarcini zilnice in schimbul carora vor primi mancare si un loc in care sa doarma. In cele din urma, cea de-a treia echipa va fi sanctionata si va trai intreaga saptamana intr-un loc izolat, cu resurse minime.

Premiul pus la bataie este in valoare de 100.000 de euro, la fel ca la Exatlon
In plus, la finalul celor sapte zile de incercari grele, doi concurenti vor fi nominalizati pentru eliminare si se vor lupta pentru ca unul dintre ei sa ramana in competitie. In etapa finala a show-ului Ultimul Trib, ultimii opt concurenti se vor lupta intre ei si doar unul dintre ei va deveni castigatorul acestui reality show de aventura si al marelui premiu in valoare de 100.000 de euro!
Ultimul Trib are la baza formatul „Nomads”, un show de aventura si supravietuire creat de Caracol Televisión si care a fost difuzat pentru prima data sub numele de ”El Desafio” in Columbia, unde de aproape 15 ani a devenit o adevarata emblema a prime time-ului.

Adauga un comentariu