Actualitate

El este tânărul polițist din Galați, care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare. Se caută motivul acestui gest dureros

Publicat: 14 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este tânărul polițist din Galați care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare. Se caută motivul acestui gest dureros

Tânărul polițist din Târgu Bujor, Galați, care și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani, s-a împușcat acasă, cu arma din dotare. Înainte de a se comite acest gest, tânărul și-a produs mai multe răni la nivelul mâinilor.

Mama tânărului a fost cea care a făcut descoperirea tragicului incident.

Tânărul polițist care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare

Un tânăr polițist de 21 de ani, proaspăt ieșit de pe băncile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, și-a pus capăt zilelor folosind arma din dotare. Forțele de ordine alertate prin numărul unic de urgență 112 și sosite la fața locului, au descoperit că bărbatul activa în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și în momentul producerii incidentului se afla în concediu.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și în momentul producerii incidentului se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, se arată în comunicatul poliției.

Tânărul era polițist în localitatea Cavadinești.

Potrivit surselor media, cel mai probabil, acesta ar fi suferit o decepție în dragoste.

Jandarm din Iași, găsit împuşcat în cap

Într-un alt șir de idei, reiterăm cazul prezentat de reporterii Cotidianului BZI în care informau cum luni 3 octombrie, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii din Otopeni au fost alertaţi în privinţa unui bărbat găsit împușcat în cap. După primele informații obținute de la faţa locului, ieșeanul Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, s-ar fi sinucis.

”Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a fost comunicatul poliției.

Descoperirea a fost făcută de o femeie care a și sunat la numărul unic de urgenţă 112 și a alertat autoritățile.

De data aceasta însă, un tânăr polițist din Târgu Bujor a ales să își pună capăt zilelor la doar 21 de ani, împușcându-se acasă, cu arma din dotare.

Adauga un comentariu