Cancan

Elena Chiriac a fost părăsită de iubit. Cine este tânărul, și el fost participant la Survivor

Publicat: 07 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Chiriac a fost părăsită de iubit. Cine este tânărul și el fost participant la Survivor
Elena Chiriac și Cucu de la Noaptea Târziu au avut o relație, care s-a încheiat din cauza distanței dintre cei doi

Recent, s-a aflat faptul că Elena Chiriac a fost părăsită de iubit, cu ceva timp în urmă, motivul fiind distanța prea mare dintre ei. Tânărul este și el fost participant la Survivor România, însă la ediția anterioară, din 2021. Acesta a dezvăluit că a rămas în relații bune cu Elena Chiriac, însă nu putea concepe să aibă o relație la distanță cu frumoasa luptătoare.

Elena Chiriac a stat nu mai puțin de patru luni în Republica Dominicană, clasându-se pe poziția a doua în marea finală a Survivor. Pentru cele cinci luni cât a supraviețuit în jungla dominicană, campioana de taekwondo a fost remunerată cu 40.000 de euro, o treime din banii cu care s-a ales Alex Delea, câștigătorul emisiunii. Pe lângă banii obținuți, concurenta s-a bucurat și de majorarea capitalului de imagine, prima poză postată de pe teritoriu românesc beneficiind de peste 20.000 de aprecieri din partea internauților care îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Elena Chiriac a fost părăsită de iubit

Și totuși, în pofida faptului că este tânără, frumoasă și celebră, se pare că Elena Chiriac a avut de suferit în dragoste. Faimoasa de la Survivor 2022 a avut o idilă cu faimosul Cucu, de la Survivor 2021. Chiar dacă s-au despărțit, colegul lui Cuza de la Noaptea Târziu vorbește doar în termeni laudativi despre Elena Chiriac. Creatorul de conținut a declarat că au rămas în relații foarte bune, iar tânărul și-a susținut fosta pe tot parcursul competiției din Dominicană.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. Distanța a fost (n.r. – motivul despărțirii), că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă. Și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!».

E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență. Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!»”, a povestit Cucu.

Cine este tatăl Elenei Chiriac

De când luptătoarea de taekwondo a intrat în competiţia din Republica Dominicană, cârcotaşii au lansat în spaţiul public tot felul de intrigi atât în ceea ce o priveşte pe sportivă, cât şi pe familia sa. Mai exact, gurile rele au scris inclusiv că Elena ar fi „fata lui tata”. S-a insinuat şi că Romeo Chiriac ar trage anumite sfori prin Pro TV. Ce-i drept, părintele luptătoarei de taekwondo nu este străin de mass-media! A lucrat timp de mai bine de 20 de ani la agenția Mediafax de care se leagă numele fostului șef al trustului MediaPRO, Adrian Sârbu, acolo unde fost responsabil de departamentul de sport.

De aici au pornit tot felul de speculaţii, iar unii au ajuns chiar să îl acuze pe tatăl sportivei că ar fi tras sfori pentru ca Elena Chiriac să ajungă cât mai departe în competiţie şi de ce nu să o şi câştige. Nu este singura legătură cu media a lui Romeo despre care oamenii susțin că Elena Chiriac ar fi favorizată la Pro TV. Acesta este CEO al Clubului Media Business. Pe lângă asta, Romeo Chiriac este moderatorul unei emisiuni la Canal 33.

Adauga un comentariu