Actualitate

Elena Chiriac neagă relaţia cu Cucu de la Noaptea Târziu. Ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Chiriac neagă relaţia cu Cucu de la Noaptea Târziu. Ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri
Elena Chiriac precizează că este vorba despre o neînțelegere în cazul relației cu Cucu de la Noaptea Târziu

Pusă în fața ultimelor dezvăluiri, Elena Chiriac neagă relaţia cu Cucu de la Noaptea Târziu, și el fost concurent la Survivor, sezonul trecut. Mai mult, luptătoarea spune că sigur este vorba despre o neînțelegere deoarece nu a fost iubita acestuia. În plus, Elena Chiriac recunoaște că în trecut, când a participat la Ferma, i-ar fi făcut anumite avansuri nimeni alta decât Anna Lesko.

Elena Chiriac a comentat recent zvonurile potrivit cărora ea și Cucu de la Noaptea Târziu ar fi fost împreună. Vedeta de la Survivor România 2022 a negat vehement totul. În urma participării la una dintre cele mai urmărite competiții sportive din România, Elena Chiriac a strâns un grup de susținători foarte mare. Vedeta a împărtășit cu aceștia câteva dintre secretele pe care nu foarte multe persoane le cunosc despre viața ei privată.

Elena Chiriac neagă relaţia cu Cucu de la Noaptea Târziu

După întoarcerea din Republica Dominicană, Elena Chiriac a fost invitată la o mulțime de emisiuni de televiziune și radio, unde a povestit cum au fost pentru ea ultimele 5 luni. Recent, vedeta a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la emisiunea moderată de acesta, unde a clarificat ce relație are, de fapt, cu unul dintre băieții de la Noaptea Târziu.

În urmă cu ceva vreme, au apărut zvonuri conform cărora Cucu, unul dintre prietenii lui Cuza, ar fi fost iubitul Elenei. Deoarece bărbatul nu a comentat aceste zvonuri, s-a presupus că este adevărat, iar Cătălin Măruță s-a bucura de provocarea sosurilor iuți pentru a afla adevărul.

„Cred că a existat o neînțelegere, mai ales că eu eram în Survivor. Suntem în continuare prieteni, nu ne-am pupat, nu a existat așa ceva. Mi-a spus că e confuzie și că nu a negat-o. Nu am avut o relație”, a declarat Elena Chiriac.

Anna Lesko s-a dat la Elena Chiriac

Elena Chiriac a vorbit și despre avansurile care i-au fost făcute de-a lungul timpului. Faimoasa a mai susținut că Emil Rengle, fostul său coleg de trib, a încercat să o convingă să doarmă lângă el, însă aceasta l-a refuzat.

De asemenea, Elena a anunțat și numele femeii din showbizul românesc ce i-ar fi făcut avansuri. În urmă cu doi ani, Anna Lesko ar fi încercat să o cucerească pe Elena, iar tânăra de 20 de ani recunoaște că nu a fost prea deranjată de asta. Pe atunci, cele două participau la emisiunea Ferma.

„Punea mâna pe piciorul meu, n-ai cum s-o uiți pe Anna Lesko. Uite cât de bună e. E una dintre cele mai sexy femei pe care le-am cunoscut vreodată”, a mai povestit vedeta de la Survivor România 2022.

Adauga un comentariu