Cancan ultimă oră

Elena Chiriac, relaţie secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. Ce declaraţii a făcut bărbatul

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Chiriac relaţie secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. Ce declaraţii a făcut bărbatul
Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a ajuns în marea finală de la Ferma

Elena Chiriac, concurenta de la Survivor România a încercat să fie întotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. Se pare că, fostul său partener, un fost Faimos a făcut dezvăluiri despre relaţia secretă pe care au trăit-o.

Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a ajuns în marea finală de la Ferma. Tânăra s-a luptat cu Augustin Viziru pentru marele premiu, însă competiţia a fost câştigată de celebrul actor. În prezent, sportiva se luptă în Republica Dominicană pentru merele premiu, dar şi pentru a-şi depăşi limitele.

Recent, în platoul emisiunii La Măruță, au fost prezenţi doi foști concurenți de la Survivor România, mai exact Albert Oprea și Cucu. Pe lângă dezvăluirile pe care băieţii le-au făcut, la un moment dat cântăreţul a dezvăluit pe cine apreciază în noua formulă.

Se pare că, artistul a dat de înţeles că ar fi avut o relaţie cu Elena Chiriac, pe care au încercat să o ţină departe de ochii curioşilor.

„Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, (n.red. concurenții) momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show.

Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am ramas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

A început ”Survivor România” la Pro TV

Prima ediție a emisiunii ”Survivor România” a avut loc duminică seara, de la orele 20:00. Luni și marți, show-ul din Republica Dominicană rulează de la orele 20:30.

Echipa Faimoșilor este alcătuită din: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Echipa Războinicilor este alcătuită din: Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angelo Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier).

Adauga un comentariu