Cancan

Elena, fosta soție a lui CRBL, mesaj controversat la scurt timp după divorț. Ce a transmis fosta parteneră a artistului

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena fosta soție a lui CRBL mesaj controversat la scurt timp după divorț. Ce a transmis fosta parteneră a artistului
Elena Viscu și CRBL au divorțat recent, după 16 ani de relație

Elena Viscu, fosta soție a lui CRBL, a postat un mesaj controversat la scurt timp după divorț, din care reiese prin ce trece de fapt. Astfel, blondina a pus punct unei relații de 16 ani, din care a rezultat o fetiță. De cealaltă parte, și CRBL trece prin anumite schimbări în prezent, de când este un bărbat singur.

Elena Viscu și CRBL au divorțat recent, după 16 ani de relație. Cei doi au împreună o fată, care a rămas prioritatea lor numărul unu, asigurându-se că se vor implica în creșterea ei, în mod egal. Momentul în care artistul și Elena au anunțat că divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece nimeni nu se aștepta ca relația celor doi să se încheie. Cu toate acestea, decizia a fost una definitivă, dar care pare să le priască.

Elena, fosta soție a lui CRBL, mesaj controversat la scurt timp după divorț

CRBL și Elena Viscu au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor, iar acest lucru nu s-a schimbat nici după ce au divorțat. Cu toate că nu au făcut prea multe declarații despre viața lor curentă, internauții au observat cât de fericită este Elena.

După divorțul de CRBL, Elena Viscu a început să fie din ce în ce mai prezentă pe rețelele de socializare, acolo unde a început să posteze din ce în ce mai multe filmări în care pare extrem de fericită.

Cu toate că apare mereu zâmbetul pe buze, Elena postează diverse mesaje, care exprimă exact ceea ce simte, în aceste momente. Așa s-a întâmplat și de curând, când a postat un mesaj despre curajul de care oricine trebuie să dea dovadă în viață, atunci când este nevoit să o ia de la capăt.

„Ai curaj, înaintează cu încredere! Viața te așteaptă. Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv! Fii tu!”, a fost mesajul postat de Elena, fosta soție a lui CRBL.

Schimbări și în viața lui CRBL

Recent, CRBL a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre modul în care viața lui s-a schimbat, după despărțire. Artistul se bucură de statutul de bărbat singur și susține că despărțirea s-a încheiat în termini amiabili, fără ca lucrurile să degenereze.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace. Noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare… și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a povestit CRBL, în cadrul unei emisiuni televizate.

Adauga un comentariu