Prima pagină » Cultural » Mesajele postate de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. „Uneori lucrurile bune se destramă…”

Mesajele postate de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. „Uneori lucrurile bune se destramă…”

05 apr. 2024, 08:27,
BZI.ro, în Cultural

Înaintea anunțului oficial al divorțului, Elena, soția lui CRBL, a postat mesaje criptice pe rețelele de socializare, care acum par să prevestească ruptura. Luna trecută, ea menționa că „lucrurile bune se destramă uneori” și a petrecut o vacanță cu prietenele, sugerând o posibilă separare.

O veste neașteptată a zguduit lumea mondenă: CRBL și soția sa, Elena, au anunțat divorțul după 16 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, unde cei doi au precizat că decizia a fost luată de comun acord, după o analiză atentă a situației.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât CRBL și Elena au participat recent la emisiunea Power Couple, unde au dat impresia unui cuplu solid și fericit.

Mesajele postate de Elena, soția lui CRBL

Înainte de anunțul oficial al divorțului, Elena a publicat pe Instagram o serie de mesaje cu subînțeles, care acum par să reflecte starea sa de spirit și să prevestească ruptura. Postările vorbeau despre „cărările vieții” și „lecții de viață”, sugerând o perioadă dificilă și o posibilă schimbare majoră.

Deși despărțirea de CRBL pare să fi fost dureroasă, Elena se concentrează pe aspectele pozitive și privește experiența ca pe o oportunitate de învățare și creștere personală.

Acum două săptămâni, Elena a publicat pe Instagram o imagine tulburătoare. Fotografia o prezenta singură, privind în jos, cu o expresie melancolică pe chip. Descrierea care însoțea imaginea era la fel de enigmatică:

„Sometimes good things fall apart so better things can fall together #goodvibes #positivethinking #goodenergy’ (în trad.: Uneori, lucrurile bune se destramă, ca lucrurile și mai bune să ajungă împreună)’.

Un alt mesaj cu subînțeles postat de Elena este: „În fiecare zi ne plimbăm pe cărările vieții, uneori înălțându-ne pe vârfuri, alteori coborându-ne în adâncuri. Dar fiecare cotitură aduce o lecție și o frumusețe unică. Să fim recunoscători pentru fiecare moment și să ne bucurăm de călătoria noastră cu inima deschisă!’.

Elena a fost în vacanță, înainte de a anunța divorțul

Un alt detaliu semnificativ este vacanța pe care Elena a petrecut-o cu prietenele ei, acum trei săptămâni. Această escapadă ar fi putut fi o modalitate de a se relaxa și de a se distrage după o perioadă dificilă marcată de separarea de CRBL.

„Creând amintiri care vor dura o viață alături de oamenii mei preferați în această vacanță uimitoare! De la aventurile răsăritului până la râsetele la apus, fiecare moment este o comoară cu prietenii alături. Recunoscătoare pentru aceste suflete frumoase și aventurile pe care le împărtășim împreună!’, a scris Elena, soția lui CRBL, în dreptul unei imagini cu prietene ei, din vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *