National

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel

Publicat: 28 sept. 2020
Elena Lasconi
Elena Lasconi

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale 2020 pentru municipiul Câmpulung Muscel. Realizatoarea Tv Elena Lasconi, a anunțat că a câștigat voturile la toate secțiile din oraș.

Elena Lasconi a câștigat alegerile locale de la Câmpulung Muscel. Cum le-a câștigat simpatia alegătorilor

Realizatotoare Tv, Elena Lasconi și-a anunțat victoria. Candidatul USR Plus la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel, realizatoarea Elena Lasconi a anunțat că a câștigat alegerile locale.

Conform numărătorii paralele, Elena Lasconii s-a impus în cel puțin 17 dintre cele 19 secții de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opțiunile alegătorilor. „Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (…) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor. Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. (…) Am simţit că e vorba de forţa binelui. (…) Nu mai avem timp de războaie, e vremea să ne apucăm de treabă„”, a declarat Elena Lasconi.

Cine este Elena Lasconi?

Elena Lasconi, în vârstă de 48 de ani a câștigat alegerilor locale la Primăria Câmpulung Muscel. Aceasta a fost ani de zile pe sticlă la PRO TV, prezentându-le românilor fel și fel de situații.

Elena și-a anunțat retragerea din televiziune în primăvara acestui an. Imediat, prezentatoarea TVA a declarat că renunță la televiziune pentru a candida la alegerile locale. Astfel, fosta jurnalistă s-a pregătit intens în ultimele luni să candiadeze pentru Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Duminică seara, aceasta a anunțat cu bucurie că a reușit să câștige alegerile locale, astfel, românii au avut surpriza să afle că Elena Lasconi este noul primar al Câmpulung Muscel.

Ce avere uriaşă are Elena Lasconi

Elena şi-a depus recent declaraţia de avere, iar portofoliul imobilial al familei este unul impresionant. Astfel, Lasconi deţine un teren de aproape 5.000 metri pătraţi în Câmpulung, cumpărat în 2005, în timp ce soţul ei a moştenit trei terenuri la Sornicesti (judeţul Olt), unul la Mogoşoaia (judeţul Ilfov) şi alte două la Topalu (judeţul Constantă).

Pe numele Elenei Lasconi se mai afla casa de la Câmpulung, cumpărată în 2005, dar şi un apartament la Bucureşti, cumpărat în 2001. Soţul ei a moştenit şi el două apartamente în Bucureşti. La rubrica datoriilor, Lasconi a completat două credite în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei. La venituri anuale, încasate în 2019, Elena Lasconi a completat că a câştigat 72.000 de lei (6.000 de lei pe lună) în calitate de corespondent Pro TV. Soţul ei a încasat doar 8.213 lei de la cabinetul său de avocatură.

“Câmpulung a rămas îngheţat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluţie încoace. Şi nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îţi dai seama că la mijloc sta o lipsă crasă de interes din partea autorităţilor locale. Nu vor să schimbe oraşul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei.”, a declarat Elena Lasconi.

“Şi o să vă dau un exemplu concret: ce pretenţii să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audienţe, cu aroganţă unui vechil. Un stăpân de sclavi. Şi nu spun asta pentru că aşa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audienţă eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea reţeaua de apă potabilă – şi l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Lasconi.

Elena Lasconi, una dintre cele mai vechi vedete Pro TV a suferit o dramă cumplită

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Elena Lasconi, şi-a deschis sufletul şi a oferit informaţii tulburătoare despre trecutul său. Elena Lasconi, cea care în prezent este una dintre cele mai vechi vedete ale PRO TV, a avut o viaţă grea şi a trăit într-o sărăcie de nedescris.

„Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădea la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoşi”, a povestit vedetă, citează Viva!

„Slavă cerului că în clasa întâi ne-am mutat la bloc, cu mama şi cu tata, care au muncit pe brânci să nu ne lipsească nimic, chiar dacă asta însemna uneori să facă imposibilul. Mama este cel mai abil „general’ pe care l-am cunoscut în viaţa mea, şi am cunoscut unii de-adevăratelea, şi cel mai bun administrator”, a mai declarat Elena.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient, Elena Lasconi nu a fost noroc nici în plan sentimental! Aceasta s-a căsătorit la fragedă vârstă de 19 ani, un an mai târziu a născut o fetiţă, iar la 21 de ani era deja divorţată.

„Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită şi împărtăşită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alţi doi ne-am despărţit fiindcă tot timpul ăsta am simţit că relaţia nu era ce ne trebuia.

Cu mintea de acum, aş fi divorţat a doua zi sau nu m-aş fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu ştiam multe, că aveam păreri pertinente, simţeam că el e… inginer şi eu… nu. Ştii? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă şcoala au. Dar am făcut facultate după divorţ”, a mai spus Elena Lasconi.

Adauga un comentariu