Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei. Artista a amenințat-o cu moartea pe amantă

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei. Artista a amenințat-o cu moartea pe amantă
Elena Merișoreanu a povestit că și-a dat seama că soțul ei o înșală cu cea mai bună prietenă a ei, care era tot cântăreață

Elena Merișoreanu a făcut declarații uluitoare despre căsnicia cu Viorel Croitoru. Vedeta a mărturisit că a fost înșelată de soțul ei, însă l-a iertat. Dar nu înainte de a-i aplica o lecție amantei acestuia, care îi era și cea mai bună prietenă.

Elena Merișoreanu este căsătorită cu Viorel Croitoru de aproape 50 de ani, având împreună două fete. Cu toate astea, puțină lume știe că mariajul celor doi a avut parte de multe provocări. Interpreta de muzică populară a mărturisit că a fost înșelată de soțul ei, fiind la un pas să divorțeze.

Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei: „Iau un cuțitaș și mă duc”

Elena Merișoreanu a mărturisit că a fost înșelată de soțul ei și a vrut să divorțeze de Viorel Croitoru, dar sfaturile mamei sale au determinat-o să-i mai acorde o șansă partenerului de viață. Soțul Elenei Merișoreanu este fost colonel, originar din Vâlcea. Acesta a deținut funcția de șef al Poliției Capitalei.

„Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele. Această căsătorie trebuie să te gândești de la început…Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez’.Divorțezi, ai doi copii! Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție”, a dezvăluit artista la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soțul ei cu cea mai bună prietenă

Elena Merișoreanu a povestit că și-a dat seama că soțul ei o înșală cu cea mai bună prietenă a ei, care era tot cântăreață. Vedeta a declarat că s-a supărat foarte tare după ce a aflat că ea este amanta soțului ei și a vrut să-i ofere o lecție. Astfel, artista a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei.

„Iau un cuțitaș și mă duc. Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, i-a spus Elena Merișoreanu celei care avea o aventură cu soțul ei.

Adauga un comentariu