Prima pagină » Cancan » Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, și-a anulat toate spectacolele. Cum se simte artista

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, și-a anulat toate spectacolele. Cum se simte artista

30 sept. 2021, 10:31,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Recent, ea a fost internată și în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Din fericire, ea a făcut o formă medie a bolii însă cu toate acestea a avut nevoie de perfuzii. Drept urmare, artista a anunțat că în perioada următoare și-a anulat toate concertele și evenimentele la care urma să ia parte.

Tot mai multe persoane publice au anunțat în ultima perioadă că nu se simt bine și unele dintre ele au ajuns chiar la spital pentru îngrijiri medicale. La fel s-a întâmplat și cu Elena Merișoreanu, care a ajuns de urgență la spital în urmă cu două săptămâni. Și pentru că ea avea mai multe probleme de sănătate, artista populară a luat decizia radicală de a-și anula toate concertele.

Elena Merișoreanu și-a anulat cântările

Elena Merișoreanu a ajuns în stare destul de gravă la spital. Zile întregi a stat acasă și s-a simțit foarte rău, după care a decis să cheme o ambulanță, pentru că starea ei se agrava din ce în ce mai tare. Astfel, la spital a aflat doar vești rele și așa a luat o decizie radicală. Artista de muzică populară a mărturisit că nu va mai onora niciun concert pentru perioada următoare și că a dat banii înapoi tuturor. Surse apropiate și persoane care au semnat contracte cu ea spun că aceasta a vorbit cu fiica sa să se ocupe de tot și așa oamenii și-au primit avansul înapoi.

Artista de muzică populară nu vrea să mai aibă niciun concert în această perioadă și nu vrea să se mai expună, pentru că a avut destule probleme. Interpreta de muzică populară a avut multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și a trecut chiar și prin intervenții chirurgicale destul de complicate, așa că simte nevoia de o pauză în care să se protejeze.

Elena Merișoreanu vârstă

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu în satul Paroșeni, din orașul Vulcan – judeţul Hunedoara. Ea a văzut lumina zilei pe data de de 5 noiembrie 1948, așadar are acum vârsta de 72 de ani. Aceasta visa de mică să ajungă o vedetă, însă acasă nu avea lumină electrică, nici radio. De aceea, prima dată când a auzit muzică populară la difuzorul de la Primărie a fost fascinată.

Pe la vârsta de 16 ani, s-a înscris la un concurs, pentru un post la „Rapsodia Română”. Astfel, timp de opt ani a cântat alături de Dida Drăgan, Petre Geambașu și alți artiști cunoscuți. Cu toate acestea, Elena Merișoreanu se numără printre cele mai cochete doamne de pe scena muzicii populare. Ea nu s-a sfiit niciodată să spună că şi-a făcut tatuaje permanente la ochi, buze şi sprâncene. Mai mult, ea recunoaşte că şi-ar face oricând lifting facial.

În altă ordine de idei, Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, este căsătorită de peste 45 de ani şi are două fiice, pe nume Raluca şi Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *