Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu, reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce a numit-o mincioasă: „Nu va fi în veci ca Irina Loghin. E obsedată să”

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Merișoreanu reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu după ce a numit-o mincioasă Nu va fi în veci ca Irina Loghin. E obsedată să
Elena Merișoreanu, reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce a numit-o mincioasă

Elena Merișoreanu a avut o reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce a numit-o mincioasă. Cea dintâi a decis să rupă tăcerea după cele mai recente declarații făcute de colega ei de breaslă, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. „Meri”, așa cum e cunoscută de apropiați, susține că interpreta e „obsedată să apară”.

Elena Merișoreanu a avut o reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce a numit-o mincioasă, în emisiunea lui Denise Rifai. Cea din urmă a fost invitată recent la show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a făcut mai multe afirmații ce se pare că au deranjat-o pe colega ei de breaslă.

Elena Merișoreanu, reacție furibundă la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce a numit-o mincioasă

În emisiunea de la Kanal D, Maria Dragomiroiu a vorbit din nou despre rivalitatea care ar exista între ele. Soția lui Bebe Mihu a declarat că nu ar avea de ce să fie invidioasă pe Elena Merișoareanu, susținând că cea din urmă minte și că minciuna este o boală.

După ce Maria Dragomiroiu a numit-o mincinoasă la TV, Elena Merișoreanu a decis să-și spună punctul de vedere. Interpreta i-a răspuns cu un mesaj la fel de tăios, susținând că soția lui Bebe Mihu ar fi „obsedată să apară la televizor”.

„Mi-au zis mulți oameni, m-au sunat televiziunile, dar nu am dat importanță afirmațiilor ei. Lăsați-o să spună ce vrea. E obsedată să apară la televizor. Nu va fi în veci ca Maria Ciobanu sau Irina Loghin, două mari artiste cu adevărat.

Dacă asta e părerea ei, că sunt mincinoasă, să fie sănătoasă. Boala e la ea, că mereu vrea să apară, eu nu sunt bolnavă de minciună. Eu am primit-o la mine în casă când îi era greu, când s-a despărțit de soțul ei. Eu am primit-o cu brațele deschise, dar nu regret, să știți. La mine în casă i-a cunoscut pe nașii lor”, a spus Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

Elena Merișoreanu, despre Maria Dragomiroiu: „Nu se poate măsura cu pensia mea”

Întrebată dacă regretă afirmațiile făcute despre pensia Mariei Dragomiroiu în urmă cu mai mult timp, ce au făcut ca relația lor să se răcească, Elena Merișoreanu a spus că nu fost niciodată rău intenționată. În schimb, a susținut că soția lui Bebe Mihu i-ar fi luat cântecele Ioanei Cristea.

„Eu nu am avut niciodată vreo intenție rea. Am zis mereu că e o cântăreață bună, că are repertoriul ei. Eu am fost întrebată despre pensia ei și am zis doar că nu înseamnă că trebuie să aibă pensie ca noi, eu am contribuit din greu la statul român. Eu am trecut prin chinuri grele. Am muncit din greu. Am plătit la stat pentru pensia mea, nu se poate măsura cu pensia mea. Asta a fost tot ce am spus. De aici s-a supărat.

Singurul lucru pe care l-am spus este că ea cântă melodiile Ioanei Cristea. A luat cântecele ei, dar ea are multe melodii în repertoriu. Nu am negat niciodată valoarea ei ca artistă”, a explicat artista.

„Eu nu am de ce să mă împac”

În ciuda situației dintre ele, Elena Merișoreanu susține că, după ce a vorbit despre pensia Mariei Dragomiroiu, cele două s-ar fi întâlnit și nu ar fi existat niciun reproș. Cât despre o posibilă împăcare, „Meri” susține că nu are de ce să facă asta, pentru că Maria Dragomiroiu ar fi fost cea supărată.

„Eu nu cânt cu soțul ei (n.r.: impresarul Bebe Mihu). Eu am locurile mele unde cânt, deci nu am avut ocazia să ne vedem. Culmea este că după ce am vorbit atunci despre pensia ei, noi ne-am întâlnit și nu mi-a reproșat nimic, nu mi-a zis de ce am zis ce am zis. Putea să îmi spună în față.

Doamne ferește! Eu nu am de ce să mă împac, pentru că ea a fost cea care s-a supărat”, a conchis ea.

Adauga un comentariu