Cancan

Elena Udrea este din nou gravidă? Ce spune iubitul ei, Adrian Alexandrov

Publicat: 09 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Udrea este din nou gravidă Ce spune iubitul ei Adrian Alexandrov
Recent au apărut unele zvonuri cu privire la o posibilă sarcină a Elenei Udrea

Recent au apărut zvonuri că Elena Udrea este din nou gravidă. Ce-i drept, în toată această poveste ar putea fi un sâmbure de adevăr. Asta dacă fosta blondă de la Cotroceni și iubitul ei s-au hotărât să-i facă o surioară sau un frățior micuței Eva.

Vestea că Elena Udrea a adus pe lume o fetiță a uimit multă lume la finalul anului 2018. Acum, la doi ani distanță, au apărut vești conform cărora Udrea ar fi gravidă cu cel de-al doilea copil. Iar cel care face lumină în acest caz este chiar iubitul său, Adrian Alexandrov. Bărbatul a oferit o declarație în cadrul unui post TV și a clarificat situația.

Elena Udrea este din nou gravidă?

Recent, au apărut în spațiul public vești noi despre Elena Udrea. Se pare că mulți își doresc ca frumoasa blondină să prezinte lumii o nouă sarcină. Iar zvonurile că ar fi gravidă aveau nevoie de o confirmare. Așa că, partenerul Elenei, Adrian Alexandrov, a vorbit deschis despre subiect.

Astfel, afaceristul a dezvăluit că Elena Udrea nu este însărcinată, deocamdată. Totuși, cuplul pare să nu excludă posibilitatea unui frățior sau a unei surioare pentru micuța Eva.

„Elena Udrea nu este gravidă. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi”, a declarat Adrian Alexandrov la Antena Stars.

Sunt un cuplu fericit

Cei doi formează de ani buni un cuplu și au împreună o minune de fetiță. Elena Udrea și omul de afaceri Adrian Alexandrov par să își fi găsit sufletul pereche. Fostul Ministru al Turismului povestea într-un interviu oferit publicației Ciao cât de fericită este cu noua sa relație de cuplu.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (…) Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, mărturisea de curând Elena Udrea.

O mămică permisivă

Totodată, Elena Udrea recunoaște că este o mămică extrem de atentă cu fiica sa. Ea consideră însă că trebuie să aibă o relație ușor permisivă cu micuța Eva. Și aceasta deoarece micuța reacționează adesea pozitiv în comunicarea cu mama sa.

„Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit. Îi spun de mult mai puține ori «nu», sau aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează. Eva înțelege și reacționează la tot ce îi spun”, precizează Elena Udrea.

Așa stând lucrurile, nu ar fi de mirare să aflăm în curând că Elena Udrea este din nou gravidă.

Adauga un comentariu