International

Elon Musk a anunțat noi schimbări pentru utilizatorii Twitter. Conturile lor vor fi verificate drastic

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La puțin timp după ce a cumpărat platforma online Twitter, Elon Musk este hotărât să facă cât mai multe schimbări. Miliardarul a început cu o serie de concedieri în masă, lansarea unor abonamente, iar acum, vrea să se asigure că toate conturile utilizatorilor sunt verificate. Însă, acest lucru nu se va face oricum, ci manual.

Elon Musk face noi schimbări în cazul platformei Twitter

Platforma Twitter este supusă unor schimbări constante, de când este condusă de Elon Musk. În doar o lună de când a cumpărat compania cu 44 miliarde de dolari, miliardarul a făcut concedieri masive, a introdus sau eliminat alte funcții, iar acum introduce o nouă metodă de verificare drastică a conturilor utilizatorilor.

Așadar, vor fi introduse bife aurii, gri sau albastre pentru conturile oficiale. După această schimbare, conturile companiilor vor fi verificate după bifa aurie, contul guvernului va primi bifa gri, iar restul conturilor vor avea bifa albastra, chiar dacă sunt sau nu vedete. Cu toate acestea, Elon Musk nu a menționat încă dacă acest lucru va fi un serviciu contra-cost.

Noile bife vor fi lansate chiar de săptămâna viitoare, începând cu data de 7 decembrie. Însă, înainte ca noua bifă să fie activată, conturile vor fi verificate manual. Despre această schimbare, miliardarul spune că este ”dureroasă, dar necesară”.

Miliardarul a dat amnistie generală la Twitter

O altă veste cu care a venit Elon Musk în această săptămână a fost faptul că a dat amnistie generală. Asta înseamnă că toate conturile care au fost suspendate anterior, vor fi deblocate. Dincolo de asta, miliardarul a menționat și că își dorește să relanseze Twitter Blue din data de 29 noiembrie, însă acest lucru va fi posibil cel mai devreme din 2 decembrie.

Adauga un comentariu