Cancan

Emily Burghelea, testată pozitiv cu SARS-CoV-2, imediat după căsătorie. Cum se simte iubitul ei

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emily Burghelea testată pozitiv cu SARS-CoV-2 imediat după căsătorie. Cum se simte iubitul ei
Fosta asistentă de la Acces Direct s-a îmbolnăvit de noul coronavirus la scurt timp după logodnă

Fosta asistentă de la Acces Direct Emily Burghelea a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2, astfel că trebuie să-și amâne luna de miere. Din fericire, frumoasa blondină susține că are o formă ușoară și s-a izolat alături de soțul ei.

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, după cum chiar Emily Burghelea afirmă! Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut primele declarații după ce a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2. Frumoasa blondină este, totuși, norocoasă, căci are simptome ușoare și se confruntă, de asemenea, cu cea mai ușoară formă de infectare. Cu toate acestea, a rămas izolată la domiciliu, alături de partenerul de viață, Andrei, respectând toate regulile.

Emily Burghelea a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2

Emily Burghelea a declarat, pentru cancan.ro, că este infectată cu noul coronavirus. Blondina a contractat virusul după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu temutul virus COVID-19. Din fericire, fosta asistentă de la Acces Direct a mărturisit că se confruntă cu o formă ușoară de boală. Astfel, simptomele pe care le are nu îi pun mari probleme.

Din 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a spus Emily Burghelea.

Și mama ei a avut coronavirus

Totodată, Emily Burghelea a spus că și mama ei a avut, la rândul său, coronavirus. Aceasta a fost internată la secția ATI, în Constanța, și doar printr-o minune s-a vindecat. De asemenea, și bunica lui Emily a contractat virusul ucigaș din Wuhan.

Mama mea, în urmă cu trei luni, a fost internată la ATI în Constanța și doar o minune a făcut să își revină. Bunica mea a luat și ea virusul la scurt timp după ce mama și-a revenit dar, mulțumim lui Dumnezeu… suntem toate bine acum.

Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile. Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante.

Emily Burghelea s-a logodit la biserică

Emily Burghela a avut, de curând, logodna la biserică alături de iubitul său, Andrei. Vedeta a fost extrem de emoționată și a vărsat lacrimi de fericire pe durata întregii slujbe.

Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns, iar sentimentele trăite nu se pot compară cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvant vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume.

Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvantați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică”, a scris Emily pe Instagram.

Din nefericire, trebuie amânată luna de miere după ce Emily Burghelea a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2 .

Adauga un comentariu