Cancan

Emily Burghelea s-a căsătorit! Fosta asistentă TV și-a surprins fanii

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Emily Burghelea s-a căsătorit Fosta asistentă TV și-a surprins fanii
Emily Burghelea s-a căsătorit cu logodnicul ei și le-a împărtășit fanilor vestea cea mare

Fosta asistentă a Mirelei Vaida, Emily Burghelea, s-a căsătorit cu logodnicul ei, luându-și fanii prin surprindere cu această veste. Astfel, nimic nu prevestea marele eveniment din viața blondinei. Cu toate acestea, Emily a ales să păstreze un aer de mister cu privire la bărbatul din viața ei.

Emily Burghelea nu a dat nimic de înțeles cu privire la marele eveniment care avea să urmeze. Tânără a postat în urmă cu o zi, pe InstaStory, două poze în care apare în rochie albă cu un buchet mare în mână. În poză se vede și un bărbat îmbrăcat în costum, însă ambii au avut grijă să-și ascundă chipul.

Emily Burghelea s-a căsătorit

Fosta asistentă TV de la Acces Direct s-a căsătorit. Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în cadrul unei emisiuni TV, în direct. Tânăra s-a arătat extrem de emoționată și foarte fericită că a venit această etapă în viața ei. A spus un DA hotărât și a continuat să-și țină urmăritorii de pe Instagram, la curent cu trăirile ei.

Cu o zi în urmă, ea le-a sugerat fanilor că urmează o zi importantă și se pare că așa a și fost. Acum, Emily le-a dat de înțeles că s-a căsătorit cu logodnicul ei. Ea a postat o poză în care apar o femeie și un bărbat îmbrăcați festiv, pentru cununia civilă.

A ținut secret până în ultima clipă

Probabil ca să se joace puțin, Emily a avut grijă să nu îi apară chipul în poză, la fel procedând și în cazul logodnicului ei.

Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”, a declarat Emily Burghelea în ziua în care a fost cerută de soție.

S-a certat cu logodnicul ei la două zile de la logodnă

În urmă cu o lună, Emily Burghelea a recunoscut cu ochii în lacrimi că s-a certat foarte tare cu logodnicul ei, Andrei. Cearta între cei doi a survenit la numai două zile de la logodnă. Fosta asistentă de la Acces Direct a povestit motivul pentru care s-a certat și chiar a plâns. Potrivit blondinei, iubitul său a filmat-o în timp ce e dezbrăcată și a păcălit-o că face public clipul.

Nu vreau sub nicio formă să cedez și să-i spun: «Șterge, Doamne iartă-mă Instagramul ăla». Vreau să vă spun că am plâns până acum, dar, mi-am revenit. Adică, eu nu am crezut nicio secundă că el se va ține de cuvânt și mă va filma în toate ipostazele posibile și imposibile. Și tocmai ne-am certat, pentru că a intrat peste mine în cameră, cum ați văzut că intră în permanență, doar că eu eram dezbrăcată și într-o poziție în care nu eram neapărat confortabilă să mă arăt pe Internet”, a mărturisit Emily Burghelea într-un mesaj video.

Acum, dacă este vorba despre o farsă sau nu, că Emily Burghelea s-a căsătorit, vom afla în curând. Însă dacă totul e pe bune, nu ne rămâne decât să le urăm „casă de piatră”!

Adauga un comentariu