BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune-analiză BZI LIVE alături de cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu – Radio Guerrilla

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 30 aprilie 2024, începând cu ora 14.30 (via Zoom) va fi difuzată o nouă emisiune BZI LIVE alături de cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu – Radio Guerrilla (realizator al cunoscutei producții A Treia Cale).

Subiectele abordate se vor axa pe: 1. Spectacol ”total” între candidații de la Capitală: a dispărut Cîrstoiu, au rămas Firea, Burduja, Piedone și Nicușor Dan! Ce urmează?; 2. Marcel Ciolacu nu e moldovean! Ar fi o jignire pentru el!; 3. Foștii șefi ai SRI, generalii Coldea și Dumbravă, au devenit interlopi ce șantajează oamenii de afaceri români!; 4. Dosarul Mineriada revine în actualitate! Ce este asta?; 5. Cârtițele din justiția română: Jos cu protocoalele încheiate de serviciile secrete, în special de SRI, cu instituțiile din justiția română, sau cu alte instituții civile ale Statului!; 6. Participarea filmului ”21 de rubini” la Brics Film Festival de la Moscova, întâlnirea preotului-regizor Ciprian Mega cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin și atacurile la adresa actorului Dorel Vișan!; 7. Emanuel Macron avertizează că Europa e în pericol!; 8. Cu patru luni înainte de Alegerile pentru Cotroceni nu avem un nume oficial ca potențial candidat! Așadar, o emisiune BZI LIVE interesantă și inedită.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu