BZI LIVE

LIVE VIDEO – Emisiune BZI LIVE proaspătă, atât pe plan național dar și internațional, legată de geopolitică, geostrategie și Relații internaționale alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 2 aprilie 2024, de la ora 13.00 (via Zoom) este programată o nouă emisiune BZI LIVE proaspătă și cu o amplă analiză la cald, atât pe plan național dar și internațional, legată de geopolitică, geostrategie și Relații internaționale alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert ONU și OSCE respectiv fost ministru cu protofoliul Afacerilor Externe și europarlamentar!

Vor fi dialogate și prezentate următoarele puncte: 1. Scenariul înfricoșător despre războiul din Ucraina: ”E timpul să vorbim despre căderea Kievului”. Totul a fost evidențiat de Iain Martin, analist pentru ziarul britanic ”The Times”, fost redactor la ”The Scotsman” și la ”The Daily Telegraph, în articolul intitulat „Este timpul să vorbim despre căderea Kievului.”; 2. Ce urmează în confictul din Ucraina? Cum rămâne cu negocierile de pace?; 3. Ce a ”căzut” în Insula Mare a Brăilei?; 4. Atacuri la Donald Trump, alegătorii MAGA, mass media și elitele americane.; 5. Volodimir Zelenski anunță că, fără ajutorul SUA, Ucraina va fi nevoită să se retragă de pe front. Ajutoarele militare americane sunt blocate în Congres!; 6. Joe Biden a autorizat un transfer de bombe și avioane de luptă pentru Israel. Declarativ, Statele Unite îi apără pe civilii din Gaza!; 7. Vizita lui Stoltenberg în Azerbaidjan și perspectiva stabilirii unor baze NATO acolo. 8. ⁠Declarația primului ministru polonez că ne aflăm într-o fază antebelică și ieșirea Poloniei din Tratatul privind forțele armate convenționale în Europa. 9. ⁠Rezultatul alegerilor locale din Turcia, cu înfrângerea partidului lui Erdogan și consecințele geopolitice ale acestora. Privitorii sunt invitați la o ediție BZI LIVE aparte și relevantă legată de ceea ce se întâmplă în țară și străinătate!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu