BZI LIVE

Emisiune de interes național. Candidatul la președinția României Theodor Paleologu revine în Studioul BZI LIVE – LIVE VIDEO

Publicat: 14 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 14 octombrie 2019, începând cu ora 16.30, in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE revine Theodor Paleologu, unul dintre cei mai atractivi și spectaculoși candidați la Președinția României. Reprezentant al Partidului Miscarea Populara (PMP), Paleologu este un rafinat intelectual, eseist, profesor, diplomat si om politic, presedinte al Fundatiei ce ii poarta numele. Theodor Paleologu a fost deputat de Bucuresti incepand cu legislatura 2008-2012, fiind ales in 2008 din partea Partidului Democrat Liberal si in 2012 din partea Aliantei Romania Dreapta. De asemenea, intre 22 decembrie 2008 si 23 decembrie 2009, a fost ministru al culturii in primul guvern condus de Emil Boc. In 2014, a parasit Partidul Democrat Liberal, alaturandu-se Partidului Miscarea Populară. Avand în vedere aceste repere consistente și remarcabile din biografia sa, in prim-planul emisiunii vor fi idei ce tin de candidatura acestuia la alegerile prezidentiale din partea partidului Miscarea Populara (PMP). Rolul de mediator al președintelui, strategii legate de politica externa, reforma constituțională, strategii și soluții pentru redresarea economiei, sistemelor publice ale Educației și Sănătății. Domnia sa va face si o analiza a politicii interne, imediat după căderea Guvernului Dancila, a situatiei actuale și ce va urma din aceasta perspectiva. Pe de alta parte, având în vedere ca este în plina campanie electorala, Paleologu va puncta și reliefa idei, gânduri și strategii ce țin de drumul spre Cotroceni inclusiv masurile si ideile pe care le are in vedere daca va ajunge presedintele tarii, precum raportul respectiv relatia pe care trebuie sa o aibă România cu Republica Moldova, NATO, Uniunea Europeană (UE) sau Statele Unite ale Americii (SUA). Dat fiind faptul ca Iasul este un important centru cultural, intelectualul, religios, fostul ministru al Culturii va puncta cateva din gandurile si ideile sale pentru urbe, participarea sa la Hramul Sfintei Parascheva și importanta respectiv simbolismul acestuia.

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau in direct, accesand http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

Adauga un comentariu