Cancan ultimă oră

Emisiunea lui Cabral este scoasă de pe post. Mesajul prezentatorului: „Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult…”

Publicat: 30 nov. 2022
Emisiunea lui Cabral este scoasă de pe post. Mesajul prezentatorului Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult...
Cabral a venit cu un mesaj trist pe blogul său, iar motivul vine după o decizie luată de producătorii emisiunii „Ce spun românii?"

Cabral a venit cu un mesaj trist pe blogul său, iar motivul vine după o decizie luată de producătorii emisiunii „Ce spun românii?”. Se pare că celebra emisiune iese din grilă după 7 ani de difuzare.

Cabral Ibacka a scris pe blog-ul lui un text care a ridicat câteva semne de întrebare. Într-o notă tristă, prezentatorul de televiziune a mărturisit că are nevoie de o pauză mai lungă, deoarece a obosit.

„Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat.

Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei”, este o parte din mesajul scris de Cabral, pe blog.

Emisiunea lui Cabral, scoasă din grila PRO TV

Paginademedia.ro scrie că mesajul lui Cabral vine în contextul unei schimbări în grila de programe a Pro TV. După şapte ani, emisiunea „Ce spun românii” (lider detaşat pe segmentul de difuzare), face o pauză, însă nu se știe pentru cât timp.

În locul emisiunii „Ce spun românii”, cu Cabral, urmează să intre în grilă, de la ora 18.00, tot o emisiune concurs. Este vorba de Batem Palma, cu Cosmin Seleşi, un show făcut după formatul internaţional Deal or no deal.
Adauga un comentariu