Local

Emoţionant! Autospeciale SMURD din Iaşi, la toate misiunile cu poza lui lipită de parbriz. Din familia ISUJ a plecat un camarad: “Drum lin în Armata Îngerilor”

Publicat: 03 dec. 2021
Șef (r) Petrică Cristinel a murit
Șef (r) Petrică Cristinel a murit

Finalul lunii noiembrie a adus în colectivul Inspectoratului pentu Situații de Urgență Mihail Sturdza al Județului Iași o veste tristă. Plutonier adjunct șef (r) Petrică Cristinel a decedat pe data de 27 noiembrie 2021.

Pentru a-și manifesta respectul dar și durerea cu privire la decesul acestuia, colegii și-au pus pe parbrizele autospecialelor fotografii cu camaradul lor. De asemenea, aceștia au transmis un mesaj emoționant.

„Drum lin camarade în Armata Îngerilor!

Cu adâncă tristețe dorim să vă anunțăm, trecerea la cele veșnice a domnului plutonier adjutant șef (r) PETRICA CRISTINEL (n. 29.10.1971 – d. 27.11.2021).
Cristi a fost un coleg ce îți aducea mereu un zâmbet pe față atunci când aveai nevoie, un prieten deosebit pe care te puteai baza în orice situație, subofițer cu o înaltă pregătire profesională, pompier militar din data de 1 octombrie 2006, până la data de 08 februarie 2021 – dată la care a trecut în rezervă. A avut o experiență îndelungată ca militar, a fost încadrat la Batalionul 151 Infanterie Războieni cu data de 1 septembrie 1994, cu misiuni în teatrele de operații Angola (1996 – 1997), Afganistan (2003 – 2004 și 2005 – 2006).

Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și vei rămâne mereu în amintirea noastră, a tuturor pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Mihail Sturdza” al Județului Iași, și nu numai.

Avem onoarea să vă salutăm, domnule plutonier adjutant șef (r).

Condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace și veșnică lumină!”, se arată în mesajul postat de colegii ISUJ Iași.

Adauga un comentariu