Magazin

Endress Group – un lider pe piața generatoarelor de curent din România

Publicat: 20 apr. 2021

Nu oricine este capabil de a produce soluții energetice inteligente. Mai mult, nu oricine poate face față cererilor de pe piață și nici competiției timp de aproape un deceniu. Doar dacă știu exact ce fac. Iar acesta este exact cazul companiei Endress Group România.

Compania oferă nu numai generatoare curent, ci și multe alte soluții, precum panouri fotovoltaice, microhidrocentrale și energie eoliană. Majoritatea componentelor pentru generatoare sunt fabricate chiar în România, lucru foarte rar întâlnit.

Experiența, profesionalismul, certificatele obținute, dar și inițiativele pe care le pornesc i-au ajutat să devină și să își păstreze de-a lungul timpului distincția de lider pe piața soluțiilor energetice în Europa de Est.

Cine sunt Endress Group România?

Endress Group România duc mai departe numele brand-ului Zenessis, producând sub acesta generatoare curent electric și surse neîntreruptibile de curent.

Brand-ul Zenessis este prezent pe piață încă de când au inventat primul generator cu motor termic, în anul 1927. Scopul produselor Zenessis este acela de a evalua nevoile de consum ale utilizatorilor, de a identifica resurse naturale și alternative de furnizare a energiei, dar și optimizarea schimbului de energie cu rețeaua de distribuție.

Endress Group împărtășesc valorile Zenessis și oferă un pachet complex de servicii. Iar pe lângă produsele pe care le schițează, produc, testează și livrează aceștia sunt implicați și într-o serie impresionantă de proiecte de cercetare și dezvoltare. Proiecte care au rolul de a îmbunătăți produsele și de a le oferi consumatorilor finali surse de curent puternice, cât mai performante. Și toate acestea cu o amprentă cât de mică asupra mediului înconjurător!

Compania produce surse de energie care fac față la orice capacitate, în funcție de nevoile clientului. Astfel acestea pot fi folosite ca surse de curent principale sau ca surse de curent secundare, ca ”plasă de siguranță” în cazul în care sursa principală se avariază. Produsele lor se pot folosi în spitale, fabrici, linii de producție, dar și în locuri cu un consum mai mic, precum blocuri sau case.

La Endress group România se produc generatoare de curent cu puteri între 1-5000 de kVa și surse neîntreruptibile UPS cu puteri între 1-1000 kVA. Generatoarele sunt monofazate și trifazate și funcționează pe benzină, diesel, biodiesel sau gaz. Mai mult, acestea pot fi pornite manual de către consumator, atunci când este nevoie, sau chiar automat, un generator curent pornind imediat după ce rețeaua principală nu mai funcționează.

Despre generatoarele de curent

În producția unui generator curent, la Endress Group România se folosesc cele mai noi tehnologii. Și cele mai curate!

Pentru debitarea tablei se folosesc mașini laser care au o precizie impresionantă. Mașinile laser pot tăia suprafețe complexe, ideale pentru soluțiile energetice alternative. Acestea reduc semnificativ și timpul de fabricație, reducând implicit și nivelul de poluare asupra mediului.

Echipamentele cu care este manipulată tabla sunt și ele la fel de performante. Reduc timpul de producere și cresc eficiența într-un mod uimitor, astfel îmbunătățind fluxul de producție. Produsele Endress Group sunt la final vopsite în câmp electrostatic. Acest tip de vopsire este unul superior cu mult față de vopsirea clasică, deoarece adaugă protecție suplimentară elementelor metalice.

Întregul proces de producție al Endress Group România este creat în așa fel încât produsele lor să fie cât mai rezistente și cât mai calitative. Și să nu mai spunem că acest proces este optimizat constant, odată cu creșterea nevoilor, cu schimbarea dorințelor și cu evoluția tehnologiei!

Curentul electric a devenit un element nelipsit din viețile noastre zilnice. Dar câți dintre noi se gândesc ce ne-am face fără acesta? Dacă are loc o pană de curent de câteva ore sau poate chiar câteva zile? Probabil că primul impuls ar fi să negăm impactul unei astfel de situații asupra activităților casnice, asupra locurilor de munca și a activităților pe care trebuie să le facem acolo. Dar aruncă un ochi în jurul tău și gândește-te câte lucruri ar deveni nefolositoare dacă nu ai avea o sursă sigură de curent. De câte dintre aceste lucruri depinzi pentru a duce un trai decent?

Tocmai de aceea, pentru a ne asigura confortul, dar și siguranța, trebuie să introducem în viețile noastre generatoare curent durabile, performante și realizate de singurul producător industrial din țară!

Adauga un comentariu