Cultural

Ernest Takacs are o soție superbă. Faimosul prezentator s-a căsătorit la doar 21 de ani

Publicat: 31 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ernest Takacs are o soție superbă. Faimosul prezentator s-a căsătorit la doar 21 de ani
Ernest Takacs are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se bucură din plin de rolul de tată.

Ernest Takacs are o soție superbă. Celebrul prezentator tv se mândrește cu familia sa frumoasă, însă recunoaște că a avut parte de multe momente grele în căsnicie. Mai mult, acesta se consideră victima celebrității, iar emisiunile sale i-au făcut probleme în viața privată. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ernest Takacs este un soț și un tată devotat. Faimosul prezentator s-a căsătorit la doar 21 de ani cu femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un copil.

Ernest Takacs are o soție superbă

Ernest Takacs este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Faimosul prezentator tv are o carieră de succes și a devenit cunoscut pentru emisiunile sale pe teme matrimoniale. Acesta a moderat de-a lungul timpului emisiuni care puneau la încercare fidelitatea partenerilor și nu de puține ori mai multe cupluri s-au destrămat după ce adevărul a ieșit la iveală.

Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatorul emisiunii ,,Ochii din umbră” are o căsnicie fericită și un băiețel superb. Ernest Takacs s-a căsătorit cu Adriana pe când avea doar 21 de ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși au existat probleme în viața de cuplu, cei doi au reușit de fiecare dată să treacă peste discuțiile tensionate. Soția prezentatorului este o prezență discretă în lumea mondenă și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Ernest Takascs a oferit câteva detalii despre mariajul său și a dezvăluit cum a fost cucerit de frumoasa lui soție.

„Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim.Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației.”, a precizat acesta.

De ce se consideră prezentatorul o victimă a celebrității

Ernest Takacs a declarat recent că viața personală a avut de suferit din cauza carierei sale. Emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului i-au adus probleme și chiar a fost în pericol de multe ori, acesta considerându-se o victimă a celebrității. Emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului și care i-au adus notorietate sunt „Ochii din umbră”, „Fă-ți bagajele”, „Trădați în dragoste”, „Pe banii părinților” și „În căutarea adevărului.” Prezentatorul a mărturisit ce probleme a avut din cauza profesiei sale.

„Era vorba despre o antipatie care venea din cauza formatului. Oamenii o luau personal. Eu am avut probleme cu oameni pe care nu îi cunoșteam. Pentru mine nu a fost frustrant. Era deranjant în momentul în care eram cu iubita mea și oamenii nu știau să facă diferența între persoana pe care o văd pe sticlă și persoana din viața de zi cu zi. Veneau cu bocancii peste mine și ziceau „Ce zici, mă, dacă te iau la bătaie aici de față cu gagica ta? Mai ești șmecher? Unde îți sunt bodyguarzii?”. N-ai ce să vorbești cu oameni de genul acesta. Am evitat de fiecare dată să răspund provocărilor pentru că nu aș fi avut de dovedit, de demonstrat nimănui nimic.”, a precizat faimosul om de televiziune.

Ernest Takacs are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se bucură din plin de rolul de tată. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit.

Adauga un comentariu