Cultural

Ernest Takacs a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune faimosul om de televiziune despre soția sa, după 20 de ani de relație

Publicat: 02 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ernest Takacs a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune faimosul om de televiziune despre soția sa după 20 de ani de relație
La vârsta de 41 de ani, Ernest Takacs se bucură de aprecierea publicului, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și copil.

Ernest Takacs a ajuns la vârsta marilor împliniri. Celebrul prezentator tv are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de lumina reflectoarelor. Iată ce spune faimosul om de televiziune despre soția sa, după 20 de ani de relație.

Ernest Takacs a ajuns la vârsta marilor împliniri

Ernest Takacs este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Faimosul prezentator tv se declară un bărbat împlinit la vârsta de 41 de ani și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, însă povestea lor de dragoste a început cu câțiva ani înainte. Deși au trecut prin momente extrem de grele în mariaj, aceștia nu s-au gândit niciodată la divorț. Ernest Talaks a mai precizat că uneori profesia i-a provocat probleme în viața de cuplu, însă partenera sa a fost mereu înțelegătoare și l-a susținut în cele mai grele momente.

„Suntem împreună de mulți ani și am trecut prin situații urate, în care diverși indivizi fie din frustrare sau interacțiunea cu diverse licori bahice, credeau că e amuzant să te iei de Ernest pentru că nu e cu bodyguarzii după el. Aceste episoade sunt din ce în ce mai rare, dar soția mea a înțeles că fac parte din viața mea. Nu sunt genul de om care, dacă e oprit pe stradă, să întoarcă spatele. Din fericire, soția mea este înțelegătoare la acest capitol. (…) Am crescut, dacă pot să zic așa, împreună sau, mai bine zis, ne-am maturizat împreună. Oamenii au nevoie de timp să se cunoască și, mai important, au nevoie să treacă prin încercări, provocări, ca să-și dea seama cine e, de fapt, persoana care le stă alături.”, a declarat acesta.

Spre deosebire de faimosul prezentator, artistul Cornel Ilie de la Vunk a divorțat de fosta soție după un mariaj frumos. Cântărețul a rămas în relații bune cu fosta parteneră de viață de dragul copiilor.

Cum a cunoscut-o prezentatorul pe soția sa

Ernest Takacs este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta își ține familia departe de lumina reflectoarelor și evită să vorbească despre omul din spatele celebrității. Adriana, soția faimosului realizator tv a dezvăluit recent cum l-a cunoscut pe acesta și cine a făcut primul pas în relație.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. M-a întrebat dacă vreau să îl cunosc pe Ernest. Mie mi-a plăcut foarte mult de el. Am venit în Bucureşti, pentru că de loc sunt din Focşani şi ne-am sunat. Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el pe atunci. Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a şocat că atunci când am bătut la uşă, mi-a răspuns în boxeri. Şi mi-a zis cu nonşalanţă că aşa stă el prin cameră”, a dezvăluit soția prezentatorului.

În prezent, Ernest Takacs se dedică profesiei sale și familiei de care este tare mândru. La vârsta de 41 de ani, acesta se bucură de aprecierea publicului, iar în viața privată radiază de fericire alături de soție și copil.

Adauga un comentariu