Cancan ultimă oră

Este Andreea Bălan pregătită să iubească din nou? Iată ce a declarat artista

Publicat: 19 ian. 2022
Andreea Bălan cu o rochie roșie
În ciuda experiențelor nefericite din trecut, Andreea Bălan (37 de ani) este pregătită să iubească din nou

În ciuda experiențelor nefericite din trecut, Andreea Bălan (37 de ani) este pregătită să iubească din nou. Solista și fostul ei soț, George Burcea (34 de ani), s-au separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani).

Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

După despărțirea de actor, cântăreața a format un cuplu cu Tiberiu Argint (37 de ani). Fostul cuplu s-a despărțit în septembrie 2021, după 1 an și 3 luni de relație. Potrivit CANCAN, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând în cele din urmă decizia de a pune punct relației lor.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine. Trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită. Apoi, Universul îți trimite persoana potrivită, dacă tu ești bine cu tine. Nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine, dragostea o să vină”, a declarat Andreea Bălan recent.

Andreea Bălan a fost surprinsă zâmbind în timp ce vorbea cu cineva

În noiembrie 2021, în presă s-a speculat că Andreea ar fi reluat legătura cu Tiberiu sau ar fi format un cuplu cu altcineva. Atunci, aflate împreună la filmări, Alina Pușcaș (36 de ani) a surprins-o pe artistă toată un zâmbet în timp ce vorbea cu cineva prin mesaje.
Pe filmarea postată pe pagina de Instagram, Alina Pușcaș a scris: „Oare cu cine vorbește? ”.  Ulterior, solista a repostat filmarea, răspunzând totodată întrebării: „Cu inima”.

Deși vag, răspunsul a dat de înțeles că artista ar putea forma din nou un cuplu, cu Tiberiu sau cu un alt bărbat. Inima ar mai putea face, însă, referire la fiicele solistei, dar și la mama ei, Valeria, cele două având o legătură foarte strânsă.

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de 3 ani.
Adauga un comentariu