Cancan ultimă oră

Este doliu în presa din România! Un jurnalist în vârsta de doar 29 de ani a murit

Publicat: 20 iul. 2021

Este doliu în presa din România. Jurnalistul Mihai Dolinschi, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Capitală. Pe rețelele de socializare, acesta a postat ultimul mesaj în urmă cu o zi.

Tânărul în vârstă de 29 de ani, jurnalist de meserie, a fost găsit fără suflare în locuința sa din București. Mihai Dolinschi era foarte cunoscut în ramura sportivă, activând la o televiziune sportivă. Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care tânărul a decedat. Pe rețelele de socializare, în urmă cu o zi, a scris un ultim mesaj, făcând referire la mărturia emoționantă a legendei lui Liverpool, Steven Gerrard, scrie Fanatik.

În ultima perioadă, tânărul în vârstă de 29 de ani își redescoperise și pasiunea pentru baschet, comentând alături de Cosmin Petrescu partidele din NBA.

Jurnalistul de 29 de ani a postat un mesaj, cu o zi înainte să fie găsit fără suflare
„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Ştevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, a fost ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi pe contul său de Facebook.
Adauga un comentariu