Cancan ultimă oră

Este sau nu însărcinată Lili Sandu? Vedeta, prima reacție după fotografia care a stârnit numeroase controverse

Publicat: 31 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Este sau nu însărcinată Lili Sandu Vedeta prima reacție după fotografia care a stârnit numeroase controverse
La vârsta de 43 de ani, Lili Sandu are o carieră de succes și o familie frumoasă

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi radiază de fericire de când în viața lor a apărut micuțul Thomas Jay. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care își întreba fiul ce își dorește, iar fiul ei fost cel care a mărturisit pe rețelele de socializare că ar vrea o surioară. Fanii au fost cei care s-au întrebat dacă frumoasa brunetă este sau nu însărcinată. Iată ce răspuns a dat vedeta!

Lili Sandu radiază de fericire de când în viața ei a apărut fiul său, Thomas Jay. Încă de când a devenit mamă, actrița a postat numeroase fotografii cu micuțul ei pe rețelele de socializare și este tot timpul cu zâmbetul pe buze în preajma lui.

Este sau nu însărcinată Lili Sandu?

Lili Sandu și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu doi ani, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical. Vedeta a fost cea care s-a pozat pe rețelele de socializare cu burtică suspectă în timp ce își întreba fiul ce își dorește, iar acesta îi răspunde că ar vrea să aibă o surioară.

Lili Sandu a fost cea care am vrut să lămurească situația, asta după ce fanii ei au fost curioși să afle dacă frumoasă actriță va aduce sau nu pe lume un alt copil. Ei bine, vedeta nu este însărcinată și a mărturisit pe rețelele de socializare că fiul ei își mai dorește o surioară, însă ea și soțul ei nu au momentan în plan acest lucru.

”Voiam să vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis astăzi, nu sunt însărcinată, a fost o glumă pe care i-am făcut-o lui Thomas, acum câteva seri am început să-i citesc ”Peștișorul de Aur” și la un moment dat l-am întrebat: ”Mami, ce-ai vrea să-ți aducă peștișorul?” Și el a zis: ”Vreau o surioară”.

Nu sunt însărcinată, nu avem încă în paln acest lucru, așa că vă mulțumesc mult pentru mesaje și pentru toată dragostea voastră. ”, a mărturisit Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Din ce motiv nu s-a căsătorit Lili Sandu cu iubitul ei

Lili Sandu și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi nu s-au căsătorit până acum. Actrița a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mămică și susține că nu se gândește încă la o nuntă deoarece necesită organizări destul de mari.

„Nu știm. Botezul l-am făcut în timpul pandemiei, pentru că am ținut nepărat să-l facem, dar a fost foarte restrâns. Doar gândul că ar trebui să stau acum și cu toată energia pe care o am în loc să mă duc într-o vacanță, să organizez ceva de amploare, nu, n-aș putea, sincer”, a declarat Lili Sandu.

Adauga un comentariu